Salmologic Mono Running Lines,Running line,Skydeline,Henrik Mortensen,Salmologic
Salmologic Mono Running Lines
299,00 DKK Vælg muligheder

Salmologic Mono Running Lines

299,00 DKK

Ryd

Ting som du ikke må undvære, når du fisker med flueliner eller skydeliner. Du forlænger levetiden og får bedre og længere kast og med en Stripping Guard på fingeren undgår du revner og ødelagte fingre.

Salmologic Mono Running Lines

Salmologic tilbyder 2 forskellige monofile skydeliner i tykkelsen 32 Ib og 50 Ib der har tilpas blødhed og stivhed til at modvirke unødig hukommelse i linen, når denne bare strækkes før fiskeriet påbegyndes.

40 meter spoler

Strækker du ikke linen , så vil den bibeholde hukommelsen fra dit spole på fluehjulet og det vil give dig unødvendige problemer under dit fiskeri .

Salmologic Mono Running Lines er helt fantastiske at kaste og fiske med , når du først har lært disse skydeliner at kende.

Både distance fluekastere og hardcore kystfiskere foretrækker disse liner frem for mange andre muligheder på markedet.

Fisker du med hurtig synkende liner , så kan en mono skydeline være en stor fordel , da en en coatet skydeline vil trække i skydehovedet på modsatte bred inden det er synket ned i vandet.

Det vil ikke ske med en mono running line , da der ikke er modstand i skydelinen fra vandet når du kaster på tværs af elven.Du får altså dit synkende skydehoved helt præcist ned hvor du ønsker det, inden du begynder at stramme linen op og linen svinger tilbage fra modsatte bred.

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Salmologic Mono Running Lines

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salmologic Mono Running Lines”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *