Salty inline Go-Fishing Limited Edition

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

 

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Salty inline Go-Fishing Limited Edition udviklet og tilpasset til havørredfiskeri.

Salty Gennemløbs Kystwobler – Vi kender allesammen den gode gamle Salty kystwobler, som har utallige af havørreder på samvittigheden. Go-Fishing  har nu opdateret denne fantastiske kystwobler og taget den til nye og moderne højder med de mest lækre og sprøde farver , der er ren magi for havørrederne.

Farver er nøje udvalgt og kombineret ud fra de mest populære farver og hvilke farver der fanger bedst ….

Dette er en  Limited Edition og der findes kun 15 stk af hver farve i 8 samt 18 gram..

Goby:  Goby efterligner et af havørredens favorit byttedyr i foråret og efteråret, hvor de æder sig fede og mætte i de mange kystnære kutlinger og er derfor helt uundværlig i æsken- den mest suveræne farvekombi til dags dato…..

Green Yellow Line: De mest populære farver sammensat ud fra de mest fangende farver når havørreden jager bla tobiser og netop den lille Yellow line blinket har- giver en særlig effektiv kombination.

Copper Hot Orange: Er rigtig effektiv da Copper / Hot orange farverne efterligner havørredens favorit måltider som børsteorm og fede kystnære Kutlinger og gangen på en Inline Salty wobler giver ingen tvivl når havørreden jager disse fødeemner…

Transparent Fluo Yellow: Ikke bare en ny kombi men en særdeles spænde kombination – vores transparente sandeels har været dødbringende og den fluo gule farve har for længst vist sit værd ( den gule pattegris ) men det har været umuligt at fremskaffe det rigtige fluo gule pulver! Det har vi nu fået hjem og her er den ultimative sammensætning….

Yderligere information

Vægt

ca. 8 gram, 18 gram

Farve

Copper/ Hot Orange, Goby, Green Yellow Line, Transparant Fluo Yellow

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salty inline Go-Fishing Limited Edition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.