Savage Gear SG2 Predator/Special Fiskestænger
899,00 DKK 699,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

Savage Gear SG2 Predator/Special Fiskestænger

699,00 DKK

-22%
Ryd

Savage Gear SG2 fiskestænger der dækker ethvert behov og enhver situation.

Endelig er de nye SG2 modeller fra Savage Gear landet i butikken og vi er utrolig begejstret for at kunne vise dem frem til jer. De 6 nye stang modeller gør det muligt at dække alle behov samt dække enhver situation.

Klingerne på stængerne er bygget i de utrolig holdbare og powerfulde japanske Toray blanks 24+30T og kommer kun med nogle af de bedste komponenter der fås.

Her er en lille gennemgang af de forskellige modeller.

 

SG2 Ultra Light Game

Ultra light Game er designet til små agn og går perfekt med små spinnere, lette gummidyr og woblere. Stangen er perfekt balanceret med en optimal følelse samt en yderst sensitiv stangspids, hvor du kan mærke ethvert nøk i din agn.

Denne model kommer i to modeller.

6’3″ – 1-7g  vægt: 100g

7′ – 2-10g  vægt: 108g

 

SG2 light Game Rod

Light game er en stang der er designet til små til mellem store agn. Denne stang er bygget med en stærk rygrad og en utrolig sensitiv spids, der sikre at du mærker alt for enden af linen. Stangen er en smule hurtigere end Ultra Light Game, og kan af den grund kaste med en smule tungere agn.

Kommer i én model.

7’3″ – 5-18g vægt: 117g

 

SG2 Medium Game Rod

Medium Game er designet til at kaste med de mellem store agn, fra 12-35 gram og har en hurtig klinge der samtidigt giver en fantastisk følelse for enden af linen.

Kommer i én model.

8’3″ – 12-35g vægt: 142g

 

SG2 Fast Game BC

Fast Game stangen er lavet til at kunne håndtere mellem store til store agn, fra 30-80g og er en meget powerfull stang, der kan håndtere selv de helt store fisk. Ligesom de andre stænger fra sg2 serien, giver denne stang dig en optimal følelse med hvad der sker for enden af linen.
Fast Game BC kommer med et trigger håndtag, der gør det perfekt til brug med et multihjul.

Stangen kommer i én model

7’3″ – 30-80g

 

SG2 Power Game Rod

Power game stangen er som navnet antyder designet til at kunne yde så meget som muligt. Derfor er denne stang lavet til at kunne klare de helt store agn, så du virkelig kan fiske efter den store gedde i den gamle mose. Power game stængerne har en utrolig stærk rygrad der gør det muligt at håndtere de store fisk, men samtidigt en optimal følelse, så man kan mærke hvad man laver.

Stangen kommer i to modeller.

7’3″ – 50-100g

8’6″ – 70-130g

 

SG2 Jerk Specialist

Jerk Specialist er designet specifikt til jerkbait agn og er lavet med et perfekt grib samt en lækker comfort, der gør det muligt at fiske i meget længere tid. Stangen har ligesom Power Game modellen en rygrad der kan håndtere de helt store fisk, og er du typen der går efter dem, så er denne stang perfekt til dig. Jerk Specialist kommer med et trigger håndtag som passer perfekt til et multihjul.

Stangen kommer i én model.

6’9″ 80-150g

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Features:
• Japanese Toray blanks 24+30T
• Seaguide CCS stainless steel guides with SIN rings
• Competition double lock Carbon Reel Seats
• Competition Ready to fish rod bags

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Savage Gear SG2 Predator/Special Fiskestænger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.