Scientific Anglers – Spey lite

For 15 år siden var skydehoveder under 10 meter nærmest utænkeligt, men den dag idag er tendensen en helt anden.

Skydehovederne bliver kortere og kortere, og med dette hoved rykker Scientific Anglers grænserne endnu en gang. Skagit til enhånds og switch stænger er både sjovt, spændende og i mange situationer; forbandet effektivt.

Vi har alle oplevet, at der hvor vi allerhelst vil fiske – der er simpelthen ikke plads til et ordentligt kast med traditionelle skydehoveder, eller WF liner. Det er netop i situationer som denne, at de ultra kompakte skagit hoveder virkelig kommer til deres ret.  De giver dig mulighed for at kunne præsentere din flue, alle de steder du før har sprunget over pga for lidt plads, og det er gerne på sådanne steder, at fiskepresset er noget lavere – af samme årsag.

Til deciderede klassiske overhånds kast, er disse korte hoveder meget voldsomme, og ville ikke anbefale dem som dit “almindelige” skydehovede, men derimod som en joker, der giver dig mulighed for at fortsætte, når de andre giver op.

Scientific Anglers – Spey lite

Med længder der varierer mellem 3,4 meter og 6,4 meter, og vægte fra 11,4 gram til 27,2 gram, kan du her få helt korte skydehoveder til alle situationer, og til alle typer stænger; enhånds, switch og lette tohånds.

Udover et utal af vægte, så findes hovederne også i to densiteter; flydende og intermediate. Den flydende er perfekt til klassisk vådflue/nedstrøms fiskeri/natflue, hvorimod den intermediate giver dig mulighed for at fiske effektivt i fx store bølger på klintekysten, som at få din store natflue ned i fx Karup å.

Se med i denne video, og find ud af hvorfor eller hvordan du kan få glæde af dette ultra korte, og kanon kastende skydehoved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.