Scierra Chrome 3 – markedets bedste til prisen

Scierra Chrome spin 3

Scierra Chrome – stangserie der vækker varme følelser og stor stolthed hos os. Det er 6 år siden vi sammen med Scierra  gik igang med den første Chrome stang. En stangserie udviklet helt fra bunden efter vores ønsker til dansk fiskeri og danske fiskere. Resultatet blev en overvældende succes og mens dette læses er der talrige version 1 Chrome stænger ude at fiske over det ganske land. I 2015 kom Chrome 2 – efterfølgerne med mange forbedringer – nu er vi klar med 3. generation..

Scierra Chrome spin

Chrome stængerne har altid været kendetegnende ved høj kvalitet og funktionalitet i et mellem prisniveau. For at holde prisen nede har vi altid indgået nogle kompromiser. Dem ville vi gerne undgå da vi gik igang med at nytænke Chrome 3 serien. Vil ville skabe den vildeste kystspinnestang – og det lykkedes med den nyligt lancerede Mile High serie.

Læs meget mere om Mile High – her

Mile High er fantastisk, men prisen fulgte med op og derfor lagde vi aldrig grundideen med Chrome serien: “Value for money” fra os.

Så sideløbende med Mile High udviklede vi også Chrome 3 – resultatet er fremragende og vi tøver derfor ikke med at sige: Mile High er nok markedets bedste kystspinnestang – Chrome 3 er til gengæld markedets bedste til prisen.

KØB DEN HER

Hvad er der så sket i forhold til Chrome 2.

Først og fremmest har vi fået Chrome 3 lavet på en Toray kulfiber. Markedet bedste kulfiber som vi også bruger på Mile High. Toray er godt men også dyrt så for at holde prisen nede måtte vi ofre det etui som Chrome stængerne ellers har været leveret i. Chrome 3 kommer istedet i en solid stangpose.

Vi er altså gået på kompromis med indpakningen, men tilgengæld opgraderet indholdet.

Udover at være lettere og stærkere så er Toray fibrene også hurtigere end de fleste andre kulfibre. Chrome 3 er derfor også strammet en del op i aktionen. Den hurtige aktion giver agnet en højere udgangs hastighed i kastet – det giver længere kast med mere præcision – og sikrer en bedre krogning af fisken.

Derudover er Chrome 3 blevet forsynet med ny “open blank” hjulholder. High Grade Sea-guide løberinge – A+ kork (Mile High er med AA+ kork). Stangmål ved 40 og 50 cm. Kroghvil, Drønstærk granulat bunddub m.m.

Scierra Chrome 3

Scierra Chrome 3

3 modeller at vælge imellem – alle 3-delte

 

Chrome 3- 9 fod 5 – 15 gram

Seriens lille kæledægge. Til det lette kyst- og fjordfiskeri hvor føling og maksimal fornøjelse er vigtigere en kastelængde. Fantastisk stang med 10 – 12 grams blink.

Chrome 3 9’2 fod 7 – 25 gram

Bestselleren i alle Chrome serierne. En stang med tilpas følsomhed til at kast et lille 12 grams blink, men også til at tyrer et 22 grams langt udover revlerne når det gælder.

Chrome 3 10’2 fod 9 – 32 gram

Den solide arbejdshest der aldrig vil svigte. Til det kraftige kystfiskeri med gennemløbere eller bombarda. Også fremragende ved enhver dansk lakseå.

KØB DEN HER

Kom selv forbi og nyd duften af grejbutik, mens vi viser dig de nye Chrome 3 stænger – vi har altid kaffe på kanden.

Eller bryg selv en kop kaffe hjemme mens du Bestiller din nye Chrome 3 stang via vores webshop lige her..

Søger du det perfekte hjul til din Chrome stang – så check vores Chrome hjul – de er skabt for hinanden…

Chrome serien er skabt til kysten – men er blevet manges favorit til de jyske åer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.