Scierra – Yosemite Neopren Zip Waders

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Scierra – Yosemite Neopren Zip Waders

Hvis du meget kuldeskær og har svært ved, at holde varmen når du er på kysten i vintermånederne, så har Scierra udviklet deres Yosemite neopren waders specielt til dig. Scierra Yosemite neopren zip waders er et par ekstra varme waders med gennemførte dejaljer fra top til tå. Her får du en Neopren waders i topklasse, hvor du er sikker på ikke at komme til at fryse igen. Denne neopren er gennemtænkt og fyldt med mange fede detaljer som mange andre neopren waders ikke besidder.

Scierra Yosemite neopren zip waders er en ekstra tyk 5mm neopren waders med en YKK stærk og 100% vandtæt lynlås, der gør det nemmere at komme ind og ud af wadersen, justerbar seler i toppen underbeskyttet med neopren der sikre, at selvom du har en god højde også kan få tilpasset længden, så den passer præcis til dig. Knæerne er udstyret med kneepads, som giver god beskyttelse på knæfronten, hvis du skal ned og rode rundt på jorden. I støvleregionen har scierra undladt støvlekanten i denne model, som også kan ses på vores egne Go-fishing nropren waders. Dette har være en stor succes, da det gør det utrolig nemt, at få foden ned og op af af selve støvlen. De fleste kender det, når man ikke kan få foden ned i en støvle hvor støvle kanten sidder i vejen. På brystfronten er der 4 lommer ialt. 2 med vandafvisende lynlås (ikke vandtæt) til opbevaring af småting og 2 inde bagved med fleece, så du kan få varmet hænderne.

Nede i selve støvlen, fortsætter det 5mm neopren. Dette er helt kanon, da det giver ekstra varme og isolerer bedre mod vores meget frysende tæer. Støvlen er med gummisål med dybt bundmønster, der gør den lange gåtur langs kysten mere behagelig.

Med til waderne medfølger der en vandtæt roll up lomme, så mobil eller andre devices kan opbevares 100% vandtæt under hele fisketuren, samt et neopren vadebælte med rygstøtte bagtil.

Udover det kommer wadersne i en vandtæt rygsæk der rummer hele 43 liter.

Vi må bare konstatere, at denne Neopren waders er gennemført fra top til tå!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Scierra – Yosemite Neopren Zip Waders

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scierra – Yosemite Neopren Zip Waders”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.