SCOTT Radian en-hånds fluestang
6.499,00 DKK 4.499,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

SCOTT Radian en-hånds fluestang

6.499,00 DKK 4.499,00 DKK

-31%
(1 kundeanmeldelse)
Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

227 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 4.499 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 227 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage 5.435 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,56%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

SCOTT Radian en-hånds fluestang

Topserien fra Scott.

Dybere og mere rolig i aktionen end dens “søsterserie” Scott Meridian.

En stang fyldt med energi og linekontrol , som enhver fluefisker vil kunne magte og tæmme ved fiskevandet.
Scott har minimeret svingningerne i klingen, så den hurtigere og endnu mere præcist leverer den energi og power der kræves for det enkelte fluekast.

Scott Radian er en stangserie som levere fuld kontrol og præcision når det behøves, men samtidig har Radian masser af power når kystfluen skal lægges ud på bagerste revle.

Aktionen er dybere end Scott anden topserie: Meridian – skal vi sammenligne med Orvis Helios så er Radian hvad det svarer til en Helios mid-Flex og Meridian til en Helios tip-Flex.

Du får en lækker “usleben” klinge monteret med Titanium øjer og kork i flotteste kvalitet. Saltvandsbestandig hjulholder der i sit rå look passer perfekt til den mørke klinge.

Hver eneste Radian er håndlavet fra start til slut i Montrose, Colorado af lystfiskere, der ved hvordan finish skal se ud på en topstang .

Scott Radian er en prisvindende stangserie der har fået mange anerkendende anmeldelser overalt ,hvor den har været vist frem.

Vi fører de mest populære modeller – alle 4-delte – men kan nemt og hurtigt skaffe andre hjem fra det omfattende program.

Se og læs mere på Scott’s hjemmeside – her.

Scoot har livsvarig garanti til førstegangs ejeren.

Stangen leveres i flot stilfuldt aluminium stangrør

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

1 anmeldelse af SCOTT Radian en-hånds fluestang

 1. Jens Nielsen

  Ældre amerikansk fluestangsmærke med ny renæssance på det danske marked udfordrer producenterne af linekurve! De bliver hurtigt for små!

  Jeg havde lejlighed til at prøve en Scott Radian 908-4 på en kysttur til Møn. Og selv om det desværre kun blev til ganske få timer med stangen, så blev jeg ret hurtigt overbevist om, at den stang kan en hel masse, som mange andre gode stænger ikke kan. Og det er bl.a. at kaste langt – meget langt! Let og ubesværet!

  Den relativt hurtige aktion lagde bare meter efter meter af runningline ud – også selv om den stride vind stod næsten direkte ind på kysten.

  Og afbalanceret med et relativt let hjul føles den rigtig lækker at gå med – også i mange timer.

  Kan kun anbefales. Men pas på – den er ligesom gammel whisky stærkt vanedannende!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *