Scott Sector – Fluestang
9.299,00 DKK Vælg muligheder

Scott Sector – Fluestang

9.299,00 DKK

(2 kundeanmeldelser)
Ryd

Scott Sector – Fluestang

Den nye topserie fra Scott!

Scott Meridian er udgået og Scott Sector er kommet til. Præcis lige som sin forgænger er Scott Sector en ren kastekanon, dog en anelse langsommere end Scott Meridian serien.

Dette gør dog kun stangen endnu bedre kastende, da den selv i vindstille vejr kan præsentere din flueline let og elegant, og lave små lækre linebuer som var det en leg.

Som noget helt nyt er Scott Sector blevet monteret med de ultra stærke og fleksible recoil øjer. (Se evt. video under beskrivelsen) Normale recoil øjer har en tildens til at larme når man kaster, men dette problem har Scott løs på fornemste vis ved at fore øjerne med en glat black nickel titaniums overflade som fuldstændigt fjerner støjen fra øjerne når man kaster, samtidigt med det ser mega lækkert ud.

Scott Sector er som alle andre stænger fra Scott håndbygget i USA!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Scott Sector – Fluestang

Se med her, og se hvor sindsygt stærke og fleksible de nye recoil øjer rent faktisk er!

2 anmeldelser af Scott Sector – Fluestang

  1. Paul Herbert (verificeret ejer)

    Jeg har anskaffet en #8. Helt fænomenal. Især i hårdt vejr gør den forskel, hvor den nærmest fremtryller perfekte afleveringer på kysten gang på gang. Den “svinger” helt som en drøm sammen med WaterWorks Force SL 2 -7+. Kan stærkt anbefales.

  2. Torben Christensen

    `Helt igennem fantastisk stang. Har en ny klasse 7, som har erstattet min 6 år gamle Meridian. Den er også en utrolig lækker fluestang, men sectoren føles bare lettere at kaste med.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.