Scott Sector – Fluestang
7.699,00 DKK Vælg muligheder

Scott Sector – Fluestang

7.699,00 DKK

Ryd

Ved at benytte Ferrule Wax på dine samlinger risikere du ikke at de skiller af i et kast og derved knækker den ikke pga af det. Du vil heller ikke opleve, at du ikke kan skille din fiskestænger igen efter at fisketuren er slut. Kan bruges på både nye og gamle fiskestænger.

Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

263 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.699 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 263 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 9.463 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,85%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Scott Sector – Fluestang

Den nye topserie fra Scott!

Scott Meridian er udgået og Scott Sector er kommet til. Præcis lige som sin forgænger er Scott Sector en ren kastekanon, dog en anelse langsommere end Scott Meridian serien.

Dette gør dog kun stangen endnu bedre kastende, da den selv i vindstille vejr kan præsentere din flueline let og elegant, og lave små lækre linebuer som var det en leg.

Som noget helt nyt er Scott Sector blevet monteret med de ultra stærke og fleksible recoil øjer. (Se evt. video under beskrivelsen) Normale recoil øjer har en tildens til at larme når man kaster, men dette problem har Scott løs på fornemste vis ved at fore øjerne med en glat black nickel titaniums overflade som fuldstændigt fjerner støjen fra øjerne når man kaster, samtidigt med det ser mega lækkert ud.

Scott Sector er som alle andre stænger fra Scott håndbygget i USA!

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Scott Sector – Fluestang

Se med her, og se hvor sindsygt stærke og fleksible de nye recoil øjer rent faktisk er!

Yderligere information

Vælg model her

9´#6, 9´#7, 9´#8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scott Sector – Fluestang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *