Scott Wave
5.999,00 DKK Vælg muligheder

Scott Wave

5.999,00 DKK

Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

211 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomk. 1.584 kr. Samlet tilbagebetaling 7.583 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,12%. Der er fortrydelsesret. Læs mere

Wave er Scotts nye saltvands serie. Og når amerikanere siger saltvand – så menes der tropisk saltvand. Med stærke fisk, tunge fluer og generelt udfordrende forhold.

Og alt dette klarer den nye Wave serie til perfektion med sin hurtige klinge, og kraftige rygrad. Serien kan tumle de fleste fisk og forhold, men de lette udgaver i serien er som skabt til dansk kystfiskeri. Klingens hurtighed hjælper til at lave flotte, smalle linebuer og derved lange kast. Stængerne er langtkastende, men har samtidig en fin føling så det stadig er sjovt at fange og fighte fisk.

Wave stængerne skal ses som en “lillebror” og derved et billigere – men fremragende alternativ til deres Sector serie.

Stængerne er monteret med high-end SIC øjer, custom aluminium/kulfiber hjulholder og kork i højeste kvalitet. Wave serien er, ligesom de dyrere Scott stænger, håndbyggede i USA. Virkelig en value for money stang.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Yderligere information

Model

9 fod # 6 – 4delt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scott Wave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.