Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Searun Fly Fish – De bedste liner til kystfluefiskeren

Vi lover dig at dette nye Micro brand Searun Fly Fish i den grad kan noget som de andre ikke kan…..

Advance Searun Fly Fish Shooting Head til den erfarne kystfluefisker.
 
Searun Shooting Head til kystfluefiskeren der vil have dansk design og som vil have noget grej der udelukkende er udviklet til det unikke skandinaviske kystfluefiskeri af Troels Holstein Kaa.

Hos Go-Fishing har vi testet linerne lidt i smug og vi er som blæst bagover af disse liner….

Selv den nye “grip” skydeline har givet os noget mere som vi ikke har prøvet før… 
Vi garantere dig nye og spændene oplevelser med dette nye brand. 

Advance Searun Fly Fish Shooting Head til den erfarne kystfluefisker.

Searun Shooting Head til kystfluefiskeren der vil have dansk design og som vil have noget grej der udelukkende er udviklet til unikt kystfluefiskeri af Troels Holstein Kaa.

Disse skyderhoveder er udviklet til dig der har styr på fluekastet og som er kommet over brugen af de korte skydehoveder, der ofte bruges når det kan være svært at holde hele linen i luften..

Disse Searun skydehoveder er beregnet til lange flotte kast og med den 10 meter lange line i luften vil alle fra nær og fjern kunne nyde dine kast, når den svæver igennem luften højt oppe over bølgerne.

Unik Tapering på Advance Searun skydehovederne 

*2 meter flydende bagtapering med fluo farve for nemmere håndtering / synlighed på vandet ved indtagning
*
7 meter klump med let tapering for hurtigere ladning og stabilitet i kastet for maksimal distance og elegance under aflevering. 

* 1 meter kort frontapering for nem turn over af forfang under alle vindforhold – designet så du kan kaste med store kystfluer i blæsevejr og levere lange flotte kast på helt roligt vandt med lange forfang .

Skydehovedet præsentere og lader flottere end vi har set i mange år og linerne er en ren fornøjelse at fiske med uanset om det blæser eller om du står på helt blankt vand i fjorden med en lille skumflue , eller om du har monteret et par store rejefluer på forfanget.

Micro Loops 

Skydehovederne leveres med micro loops ,der er ekstra holdbare og som giver dig minimal modstand under kast og indtagning.

Det super lækre og stærke Searun Fly Fish Shooting Head er bygges på en 15kg´s stærk low-stretch kerne, der oftes kun bruges til laksefiskeri, så du kan roligt gå på jagt efter selv de største havørreder der findes derude , uden at du skal bekymre dig om styrken..

Vægte

12g (#5) 14g (#6) 16g (#7) 18g (#8)

Densiteter

Flydende (Fl. gul/sand)  Flydende er det perfekte valg til natfiskeri eller fiskeri i lav saltholdighed. Vores flydende skydehoved  har en neutral spids. Disse kan fiskes som en flydende spids eller en svævende spids. Det afhænger af din taperede forfang og tippet. Hvis du fisker med en fluorocarbon forfang ,så får du en svæve spids effekt. Med en nylon forfang  og tippet fungerer dette godt som en flydende line.

Flydende/S1.5 (Intermediate) er det perfekte valg for at få din flue ned hurtigt, men ikke for dybt. Vores langsomme intermediate line har en synkehastighed på 1,5 tomme pr. sekund (3,75 cm/s) for 80% af linen – 20% bagstykke flyder. Det betyder, at du vil være i stand til at spore din line længere ud på afstand og samtidig fiske din flue i den perfekte vanddybde. Denne line er meget alsidig og kan bruges i mange situationer.

Flydende/S3 (Hurtig intermediate) er et godt valg for dem, der kan lide hurtig indtagning eller fiskeri i hårdt vejr med store bølger. Dette skydehoved dykker gennem bølgerne og giver dig kontrol og forbindelse til din flue til enhver tid, når det er nødvendigt. Vores Hurtig intermediate line har en synkehastighed på 3,0 tommer pr. sekund (7,5 cm/s) for 80% af linen – 20% af bagstykke flyder.

Searun FANATIC Shooting Line

Blødheden og den “skridsikre” overflade gør den til en lækker skydeline, som er nemt at holde på uden at den slipper dine fingre under kastet .

Vi anbefaler at fugte linen 30 minutter før brug, for den bedste ydeevne fra starten af dit fiskeri.

60 meter på hver rulle

Super blød og smidig,  – Voksagtig overflade , skridsikker overflade der giver et godt greb uden at det går uden over kastelængden.

Nå linen er så blød så kan det hvis du er den voldsomme “type” godt forvente at klippe lidt line af engang i  mellem, men der er jo også 60 meter på spolen.. 

40 pund (0,60 mm) i fl. orange farve

50 pund (0,70 mm) i fl. hvid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.