Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Seatrout Open Efterår 2012 -Fantastisk

Året sidste udgave af Seatrout Open blev afholdt i weekenden d. 5-7 oktober.

399 friske og vilde deltager , var klar med fiskegrejet fra den tidlige morgenstund.

Vejret blev for en gangs skyld, som efterårsvejr skal være …. nemlig med regn og rusk. Specielt fredag blev deltagerne mødt med hårdt vejr, nemlig med  10 sekundmeter fra S.vest.

Sidste efterår kan alle sikkert huske !!!!! ( varmerekord og havblik i 3 dage) puha for en omgang. Men vejret viste sig heldigvis i år med perfekte forhold og det gav FISK!!! Mange FISK

Aldrig før er der fanget så mange fisk under Seatrout Open´s historie….. 399 deltagere indvejede samlet 151 havørreder. I foråret 2012 var det ellers det bedste resultat hidtil. Her fangede 450 deltagere nemlig 146 havørreder..

Så derfor!!!!!!! Fantastisk Seatrout Open 2012

Samlet vindere efterår 2012

Fredag morgen var solen ikke kommet frem før, de første mms´er med en flot fisk tikkede ind på telefonen… YESSS Stor fisk var beskeden fra Thor Madsen.

Vinderfisken…

Thor stod klar til indvejningen med sin fisk, så snart døren blev åbnet.

Fredagens fiskeri gav stort set fisk over hele Fyn og ved indvejnings slutning var hele 53 havørreder indvejet.

Der blev under hele weekenden fisket igennem med alt fra blink-flue-bombarda og selv med frossen tobis.. Sidstnævnte gav både havørreder og fladfisk samt  en personlig rekord for havørred…

Lørdagens fiskeri blev startet under rolige forhold, så der kunne fiskes stort set over hele Fyn.Da  formiddagen begynde at nærme sig, så kom den stærke vind igen, som kunne drille de fleste der fiskede på Vestfyn. Vi fik dagen igennem meldinger om mange fisk,men specielt på østkysten af Fyn kom der friske meldinger.

Kl 12-17 var der reception i Go-Fishing for Erik Kyrping og om det var det der var skyld i, at der kun blev fanget 44 havørreder skal være usagt.  Men fakta er, at hele butikken var fyldt med lystfiskere der ville sige farvel til Erik, selvom de var med i konkurrencen. Go-Fishing var vært med gratis pølser, så det kan vel også bære en del af skylden…. Hvem kan ikke spise et par varme pølser, når man fisker mange timer i regn og rusk?

Der blev indvejet rigtig mange flotte fisk imellem 45-50 cm , men der var lidt længere imellem dem over 55 cm. Til gengæld blev der set nogle meget store fisk i fjorden og på Nordfyn. Enkelte snakke om fisk på + 7 kg, som desværre ikke var til at få i tale. Antallet af fisk der blev fanget og set under weekenden tør vi ikke tænkte på , men det var mange fisk.

Søndag blev konkurrencens korteste dag, så deltagerne var taget af sted før de første høns ville tænke på at åbne næbet. Enkelte var så udpinte at se på, at vi formoder at de ingen eller kun ganske få timers søvn har fået. Men fælles for dem alle, så var deres mål at komme med i konkurrencens TOP 10 og derved få del i de fantastiske præmier.

At der blev givet gas ved kysterne kunne man tydeligt se ved indvejningen, for flere gange stod folk i kø med fisk. Spændingen omkring vinderfisken var stor ! kunne en fisk på “kun” 3,1 kg holde til førstepladen eller ville der komme en fisk i sidste minut!!

Der kom mange fisk i sidste minut, men igen der kunne vippe Thors fisk af førstepladsen.

Inden præmie overrækkelsen holdt Claus Eriksen en tale til alle deltagerne omkring det at kunne fange havørreder. Det at kunne fange havørreder kommer ikke af sig selv! Nej her må alle yde en hjælp , alle der kan hjælpe skal hjælpe. I den forbindelse var Lars Henriksen fra Vandpleje Fyn tilstede for at tage imod donationer og frivillige hænder  til at hjælpe med bla. udlægning af gydegrus mm.

seatrout open
Claus Eriksen beder om hjælp til flere havørreder…
Lars Henriksen tager imod donationer og frivillige hænder

Præmie overrækkelsen

Claus gav ordret videre til Niklas Albrechtsen, som skulle stå for uddelingen af præmierne.

Til præmie overrækkelsen  var der i top 10 flere fisk som havde samme vægt, men her kunne en halv centimeter afgøre udfaldet. Præmien til 5 & 4 pladsen måtte til gengæld ud i lodtrækning da disse fisk var totalt ens. Michael Berg og Espen “team Gunner ” havde hver fanget deres havørred på 66 cm samt 2,85 kg. Michael “tabte” lodtrækningen og fik femte pladsen, men hvad betyder dette, når man stædig er med i Top 10 og har fanget sit nye personlige rekord under Seatrout Open.

Vinderen Thor Madsen får her sin præmie af Henrik !!!! Hvem ville ikke gerne til Bahamas???

Som alle tidligere gange skulle der trækkes lod om den store præmie til Grønland.

Alle der har indvejet fisk og som ikke er i top 10 er med i puljen. Der er derfor stor mulighed for en stor præmie på selv en lille måls fisk.

At se så stor en forsamling stå og kikke på deres mobiler og afvente en opringning – Ja det er et fantastisk syn i sig selv. Men når kan høre en telefon ringe i forsamlingen og samtidigt kan se personen bliv bleg og usammenhængende i sin tale.. Det er så sjov og sikke en gave at få for en fisk på 59 cm og 2,05 kg.

Vinderen der blev trukket op var denne gang Erik Ammunsen fra Morud.

Så modtager man et opkald om  en drømmerejse til Grønland.
En glad vinder….

Claus Eriksen holdt en tale til forsamlingen der gav den rette gejst og vilje- Hvordan kan jeg selv hjælpe med at skaffe flere havørreder….

Der blev doneret godt med penge i den rundsendte pengekasse og endnu flere benyttede lejligheden til, at skrive sig op til at yde frivillige arbejdskraft til Vandpleje Fyn.

Du selv kan nå det endnu HER:

Bo Frederiksen lover at hjælpe Vandpleje Fyn, så meget han kan.

Claus Frederiksen fra Nr. Åby kom ind på en flot 8 plads med en havørred på 61 cm og 2,25 kg som i præmie udløste en fluestang fra Scierra til en værdi på 3000 kr.

Denne stang valgte Claus at donere til Vandpleje Fyn ,som derved kan få endnu flere penge at lege med. Det er en lystfisker af rette støbning.

Flot gjort kan vi kun sige fra Go-Fishing

Claus Frederiksen giver her sin præmie til Vandpleje Fyn

Nr 2 i konkurrencen blev Dennis Rasmussen som fik filmet sin fight … Vinderen Thor Madsen ses også i Filmen.

En lille men sand historie!!!!!

En lille gruppe sjællandske lystfiskere fiskede om søndagen på Hindsholm. Tiden var ved at rende ud for at få en vinderfisk på krogen, men en fælles beslutning om lige at give den 5 min mere gav Flex Meget FLEX.

En stor havørred tager fluen og en hård fight begynder og alle er klar over størrelsen… Den er mindst 5 kg + , så rejsen til Bahamas er tæt på …. Fighten forløber perfekt og Søren “fangeren” bliver tilbudt at låne et net, men vælger at sige ! den napper jeg bare som jeg plejer..

Herefter sker der følgende….

Fisken skal lige presses det sidste stykke ind, så hånden lige kan få fat på fisken ( vinderfisken) , men så sker det forfærdelige at krogen knækker og fisken svømmer stille og roligt væk ……. Arhhhhhhhhh

Der kommer sikkert en rapport her på siden, når ærgrelsen har lagt sig.

Men på Fyn er der altid chance for fisk i sidste kast og drømmefisken eller vinderfisken er altid der ude, så er det bare et spørgsmål om vi er heldige hele vejen, når fisken en dag hugger….

Kort over nogle af fangsterne til Seatrout Open

 Et stort tak skal lyde til alle der var med i Seatrout Open fra hele Team Go-Fishing

Næste år ligger Seatrout Open i foråret fra d. 12-14 april og efteråret fra d 4-6 oktober

Husk at få fri – Så ses vi i 2013!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.