Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Seatrout Open status = fantastisk

Kontrasternes weekend må man kalde dette års forårsudgave af Seatrout Open.

Stormende kuling fredag absolut ingen vind og havblik søndag. Spændende udfordringer for de 392 deltagere.

Fisk var der dog – mange og store fisk, alle (næsten) over 3 kilo. Det har vi lige godt aldrig prøvet før. Total blev der indvejet 90 fisk + nogle stykker som ikke overholdt konditionsfaktoren. Alt i alt et super resultat som betyder at der virkelig er fisk derude langs kysten.


Flot vejr og god stemning til præmeoverækkelsen.

Men fiskeriet var selvfølgelig præget af vejret. Nålene i Seatrot Open kortet talte sit tydelige sprog.

Fredag bar selvfølgelig præg af det hårde vejr. stort set alle fisk blev fanget på Storebæltskysten syd for Nyborg samt i de Østjyske fjorde – især Haderselv Fjord leverede varen. Mønsteret var det samme lørdag morgen, men efterhånden som vinden lagde sig, så klarede vandet op flere steder, og pludselig blandede Vestfynske fangster sig i puljen. Markant er det at ingen fisk blwev fanget nordpå. Vandet er åbenbart stadig for koldt deroppe.


Torø Huse søndag morgen

Søndag morgen bød på havblik og ekstremt svære forhold. Kun ganske få fisk blev indvejet søndag. Stærk vind er klart bedre end ingen vind.

Måske har det været en hård vinter for os fiskere, men fiskene ser ud til at have klaret sig fint. Til indvejningen fredag og lørdag væltede det ind med sølvtøj. Den ene flottere og blankere end den anden, og de fleste i super kondition. Det var pragtfuldt men også hårdt at følge den indvejning. Man blev bare fiskeliderlig af at se den strøm af flotte flotte sølvfisk.

Børsteormene sværmer vildt lige nu. Stort set alle fisk der blev renset havde børsteorme i vommen. Nogle ordentlige moppedrenge af de store blå børsteorm. De første tobiser var også blevet indtaget af flere fisk. Især dem der var fanget på den åbne kyst.


Sådan ser de fynske havørreder ud dette forår. Der er bare ikke noget at klage på. Bernd Kiesl 65 cm. 3,1

 

Seatrout Open weekenden blev også weekenden hvor vi endegyldigt vinkede farvel til de sata.. alger som har præget dette forår. Den stærke blæste rodede grundigt rundt i suppen, og da vinden lagde sig, så klarede vandet op alle steder. Godt nok var enkelte kystpladser stadig grumsede søndag morgen (f.eks. Sønderhjørne og Aborg Strand) men det skyldes den hårde vind der har slået ind i lerskrænterne – ikke alger.

Så resten af foråret byder på optimale forhold. Vandet er stadig koldt, så fiskeriet skal nok holde sig godt langt ind i maj måned. Det er bare med at komme derud. Der er virkelig blankfisk rundt om Fyn og i Sønderjylland netop nu.

Sådan – klart vand over hele linien.

Vi ses til Seatrout open!

Claus

3 comments

 1. Ken Henriksen

  Ja flotte fisk. Tak for endnu et vellykket arrangement. Jeg fik dog ikke nogle fisk på tavlen denne gang, men en super weekend.
  Mvh Ken

 2. Jørn Jensen

  Hvor mange fisk blev indvejet i år ?

 3. Hallo

  War mal wieder schön und wir sehen uns im Herbst wieder.

  Gruß aus Kiel

  Jesn Schröder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.