STO-entusiasterne løb med præmierne

Der findes en særlig kategori Seatrout Open deltagere, som er med i alle, eller flere runder STO i løbet af året. De deltager på Fyn og Jylland – forår, såvel som efterår. Selvom der er gavekort og grej på spil, trækker præmierne ikke en god konkurrence alene. Der skal entusiasme, saltvand, og en skvæt passion med i gryden, til en omgang god STO.  

Det glæder derfor vores kysthjerter, at det er i blandt nogle af disse STO-gengangere og entusiaster, at vinderne i de to Seatrout Open efterårsrunder på hhv. Fyn og Jylland, blev fundet.

En af dem, Andy Nielsen, indskrev ligesom i forrige runde STO på Fyn, den første havørred, men denne gang var det vist mest for lige at vise flaget.
Det blev mere alvorligt, da en anden kystentusiast, Lasse Lendal, senere på konkurrencens første dag, indvejede en pragtørred på 68 cm, 3,6 kg – en realistisk førsteplads var på banen. Men når andre kompetente kystfiskere, som Rene Voltelen også deltager, er førstepræmien ikke i hus, før konkurrencen er slut. Lørdag eftermiddag lå Rene helt øverst i stillingen med 68 gyldne centimeter og 3,8 kg.
Kort før lukketid ankom John Brodie med 72 cm havørred, som havde potentiale til en førsteplads, men den digitale vægt stoppede tællingen 179 gram for tidligt.

Der blev fanget rigtig mange fisk derude. Hele 106 deltagere havde en fotofisk med i konkurrencen, hvilket betød at 78% af deltagerne var med i lodtrækningen om de to gavekort på 10.000 kr. Se nogle af de glade C&R fotofiskere og deres fangster længere nede på siden.

STO Efterår er vel overstået, men efteråret på kysten er kun lige begyndt. Vi håber vi ses derude. 

Tak til alle deltagere

Go-Fishing

STO EFTERÅR Jylland Statistik

Antal deltagere: 168
Største havørred: 68 cm, 3790 gr
gennemsnit Top 10: L: 65 cm V: 3030 gram
Indvejede fisk: 26

Samlet antal C&R Fotofisk : 105
Spin : 68
Flue : 27
Bombarda : 10

Samlet antal fisk i konkurrencen: 131

Seatrout Open Vindere

Efterår 2018 | Jylland

Rene Voltelen vinder af STO Jylland Efterår 2018, med gavekort på 20.000 kr til en drømmerejse med GetAway Tours eller til Go-Fishing.

John Brodie med andenpræmien – en komplet Simms kystuniform.

Lasse Lendal med tredjepræmien – en Hardy kystfluestang + hjul

Jan Bajerski vinderen af et af de to lodtrækningsgavekort på kr. 10.000. Den anden gavekortvinder var Simon Christiansen.

Vindere i lodtrækningen om to gavekort på 10.000 kr til Go-Fishing

Der lød et højt glædesudbrud, da vinderen af et af de to gavekort på 10.000 kr blev trukket, blandt de fremmødte STO-deltagere. Jan Bajerski er i øvrigt far til vinder af 6. pladsen, Pawel Bajerski.

En god omgang STO for de to.

Catch & Release

Her en række udvalgte Fotofisk- og deres bagmænd og -piger