Seeker ISP Hot Spot Colors (Limited Edition)

Seeker ISP Hot Spot Colors (Limited Edition)

59,00 DKK

Ryd

Seeker ISP Hot Spot Colors-Limited Edition

Seeker ISP er også med i familien af de nye ufattelige effektive Hot spot Colors 

Under omfattende test har vi fundet ud af, at havørreden især vinter og i de tidlige forårsmåneder reagerer meget stærkt og aggressivt på UV-røde og orange prikker i kombination med kobberblitz.

De 4 nye hotspot-farver er alle finjusteret med perfekte kombinationer, der har fanget mange store havørreder den sidste sæson!

 

Seeker blinket er helt unik i sit look , men gangen er ikke bare unik den er simpelhen formidabel og det tager pusten for selv den mest kritiske havørredfisker på kysten.

Dette Seeker gennemløbsblik giver en gang i vandet der får blinket til at rotere om sin egen akse og når du laver et spinstop , så drejer den væk fra sin rute – nøjagtigt som en fisk der flygter fra sin forfølger .

Spinstoppet er nøglen til at udløse hugget og du vil når du ser Seeker blinket i aktion forstå vigtigheden af disse spinstop. En havørred der forfølger sit bytte som pludselig uden varsel stikker af lige for snuden af fisken vil reagere prompte med et hård udfald , der vil få din stang til at bukke for presset.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seeker ISP Hot Spot Colors (Limited Edition)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.