Serenity Salmologic
SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY
Priser fra: 6.399,00 DKK Vælg muligheder

SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY

Priser fra: 6.399,00 DKK

Ryd

Ved at benytte Ferrule Wax på dine samlinger risikere du ikke den skiller af i et kast og knækker !

Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

227 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.399 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 227 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.163 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,87%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY

Dette er top serien fra Salmologic og målet med at udvikle disse stænger var ikke at være blandt de bedste, men målet var at være den bedste og helt uden sammenligning.

Det mål er nået og vi er meget stolte over dette siger Henrik Mortensen..

Læs meget mere i beskrivelsen nedenunder:

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY

Stængeren er udstyret med de nye Signature håndtag ,som vi mener er det bedste håndtag til både fluekast og fiskeri med fluestænger.Dette håndtag hjælper dig med at bruge mindre energi i dit kast og du får en mere præcis aflevering og muligheden for længere kast, med meget mindre energi.

Kort fortalt så kan du fiske hele dagen ubesværet.

Serien af Serienty fluestænger er med en stærk bundel – med en midt sektion med en flad kurve der giver en perfekt føling med linen og kastet uanset distancen på dit fluekast. Toppen på disse fluestænger er med en hurtig og præcis top sektion, der giver dig de bedste betingelser for perfekte og ens linebuer kast efter kast.

Det betyder at du kan kaste præcist på korte afstande og at du kan levere masser af energi til meget lange kast og stadig opnå kontrolerede linebuer og det rigtige turnover af både forfang og flue.

Stængerne er monteret med Japanske skydeøjer ,der er super lette og slangeringende er friktionsfrie der vil give dig længere kast , når din line skydes gnidningsfrit igennem øjerne på din nye Serenity Salmologic fluestang.

Alle stænger leveres i et sort aluminium klar 2GO etui, der beskytter din stang optimalt.Dette flotte og unikke etui kan åbnes i begge ender og , der er tilmed plads til en ekstra stang.

Skal du ud og rejse , så skal du altså kun medbringe et rør selvom du har 2 fluestænger med på ferie.

Formpresset luksus kork der holder meget længere end traditionelt kork.

SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY Serien der kan stærkt anbefales uanset dit fiskevand.

Alle stænger er med unikke serienumre og alle stænger skal registres online hos www.Salmologic.com – Go-Fishing hjælper dig naturligvis med denne proces

Yderligere information

Vælg Model

11,4 fod 5- Delt Line wt. 20 gram, 12 fod 5 – Delt Line wt. 24 gram, 13 fod 6-Delt Line wt. 28 gram, 13,6 fod 6-Delt Line wt. 35 gram, 12,10 fod 6 – Delt Line wt. 31 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SERENITY By Salmologic – To Hånds SERENITY”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *