Simms G4 Pro Vadestøvle
Priser fra: 2.299,00 DKK Vælg muligheder

Simms G4 Pro Vadestøvle

Priser fra: 2.299,00 DKK

Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

211 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.299 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.527 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,35%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Simms G4 Pro Vadestøvle til den krævende lystfisker

Verdens mest tekniske og mest advanceret vadestøvle til dags dato fra Simms.

Ultimativ pasform og den nye tekniske sål giver dig en uhørt god komfort og støtte til dine fødder, så du kan fiske løs i timevis og gå længere uden ømme fødder.

Overdelen er produceret i et kraftigt syntetisk materiale med TPU-coating, der øger slidstyrken og minimerer optagelse af vand så din vandestøvle vil veje mindre i vand og tilmed tørrer langt hurtigere end ligende vandestøvler.

Simms G4 pro støvlen er designet med rustfrie syntetiske snørebånds vendinger i LOW Profile  der mindsker chancen for at fluelinen sidder fast under fiskeri .

Hele Simms G4 pro vadestøvlen er designet og bygget til slidt og hårdt arbejde under og over fiskevandet. Ekstra kraftig tåbeskyttelse så du ikke slår den under voldsom og svær vadning eller hiking i fjeldet.

Hælen er udstyret med ekstra støtte så din fod passer perfekt ned og som minimere vand i støvlen. Samtidigt giver den din hæl en helt uhørt støtte, så du opnår den ultimative føling og styring af foden på underlaget.

Helt nyt system sikre af og påmontering af studs / spiks så de sidder perfekt og giver det ultimative greb i underlaget uanset hvor du fisker.

Du skifter nemt dine studs via de aftagelige rustfrie pinolskruer i sålen og skifter dem ud med de helt nye G4 Pro studs.

Dette er vadestøvlen til dig der kun vil have det absolut bedste og mest holdbare til dit fiskeri.

 

OBS – Model filtsål er ikke med aftagelige pinolskruer men med den nye 12 mm filtsål, der indbygget i selve sålen, så den sikre lang levetid og minimere muligheden for at sålen falder af.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Simms G4 Pro Boot – Vibram

Yderligere information

Simms Vadestøvler str

Str 9 = 42 EU, Str 10 = 43 EU, Str 11 = 44 EU, Str 12 = 45 EU, Str 13 = 46 EU, Str 14 = 47 EU

Vælg model

Filtsåler,  Vibram Gummi sål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simms G4 Pro Vadestøvle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *