Skyggen – En luksus Kystflue

Skyggen – En luksus Kystflue

35,00 DKK

På lager

Skyggen – En luksus Kystflue der gør en forskel i dit fiskeri

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden.

Der findes kystfluer der bestemt ikke ligger i skyggen men som tværtimod bader sig i succes og pressens blitz.

Sådan er denne flue ikke og derfor har den nok  fået navnet skyggen. Der er ikke så mange der kender denne kystflue, men de gamle kystfluefiskere har kendt til den i årevis men nærmest holdt den for sig selv.

Skyggen er en kystflue der i den grad kaster fisk af sig og når vi snakker sky og svære fisk som f.eks om efteråret så er denne flue uundværlig.

Fluen er bundet på en en krog  med stor kroggaab, så selv de store fisk kan få krogen sat godt når de hugger på skyggen. Faktisk så er mange store fisk taget på mindre fluer og netop sådan en er skyggen.

Den kan minde om alt lige fra rejer – kutlinger – mysis med mere .

Det lille fronthackel og den røde røv har en særlig tiltrækningsevne på fiskene og den kan virkelig gøre en forskel i dit fiskeri.

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Skyggen – En luksus Kystflue til havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyggen – En luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.