SLF Saltwater Dubbing sortiment
229,00 DKK Tilføj til kurv

SLF Saltwater Dubbing sortiment

229,00 DKK

På lager

SLF Saltwater Dubbing Sortiment

Vores mest solgte dubbing i specielle saltvandsfarver til både reje og små fiskeimitationer. Blød, lækker og utrolig nem at arbejde med! – I dette sortiment får du de 12 fedeste farver til netop kystfluer. Leveres i smart plastboks, for nemmere håndtering.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

SLF Saltwater Dubbing sortiment

SLF Saltwater Dubbing er en videreudvikling af den oprindelige SLF dubbing som Davy Wotton lavede omkring 1990. I Danmark er saltvandsudgaven nok mere kendt efterhånden, og med god grund, for det er noget nær den perfekte dubbing til vores kystfluer. Fiberlængde, struktur og farver gør at du får en rigtig god palet på hånden, når du sætter dig ned ved stikket for at lave fluer til kystboksen.

SLF Saltwater er et mix af op til 6 forskellige dubbing typer, hver med sin fiber tykkelse, fiber længde og karakteristika. I nogle tilfælde er en given farve også et mix af forskellige farver, noget der også bibringer din flue ekstra liv.

Strukturen i dubbingen gør, at du selv kan vælge om du vil bruge en dubbingløkke, og tviste dubbingen mellem to tråde, eller du vil bruge dubbingen snoet om en tråd. Den er perfekt til begge teknikker. Og i begge tilfælde får man et fantastisk flot resultat, hvis man børster dubbingen godt ud bagefter.

Gennem årene har kreative fluebindere brugt de gode farver i SLF Saltwater serien til deres fluer. Det bedste eksempel er helt sikkert Claus`Pattegris, hvor den originale flue blev lavet med farven Fluo Shell Pink. Og da der blev eksperimenteret med en gul udgave, var det oplagt at bruge SLF Saltwater Fluo Yellow til den.

Også til et par af de ældre klassikere bruger vi SLF Saltwater. Her tænker vi på Fyggifluerne, der er suveræne gode sommerfluer, og meget velfangende også i roligt vejr og vind. Den lyse, Cream Fyggi, bindes med farven Sand, og til den brune “originale” Fyggi bruger vi SLF Saltwater i farven Root Beer, der er en flot mixet farve. SLF Saltwater dubbingen har også fundet vej til mange Aurarejer i tidens løb, evt. med lidt hvid SLF tilsat, for at gøre den mere blank.

Som du kan se, er der mange muligheder med SLF Saltwater, et produkt, som vi meget gerne anbefaler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLF Saltwater Dubbing sortiment”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.