SLF Standard Dubbing

SLF Standard Dubbing

40,00 DKK

Ryd

SLF Standard Dubbing.

En af vores mest solgte dubbinger. Vi er helt tossede med de Fluorescerende farver som Pink, Orange, Gul og Grøn til både vores Kystfluer og Laksefluer.. De giver fluen max synlighed.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

SLF Standard Dubbing.

SLF Standard Dubbing er den oprindelige SLF dubbing som Davy Wotton lavede omkring 1990. I Danmark er saltvandsudgaven nok mere kendt efterhånden. Men denne standard udgave er enormt lækker at arbejde med, og nem at “nuldre” på tråden. Fiberlængde, struktur og farver gør at du får en rigtig god palet på hånden, når du sætter dig ned ved stikket for at lave fluer til kystboksen. Vi er helt tossede med de Fluorescerende farver som Pink, Orange, og Grøn til både vores Kystfluer og Laksefluer.. De giver fluen max synlighed.

Strukturen i dubbingen gør, at du selv kan vælge om du vil bruge en dubbingløkke, og tviste dubbingen mellem to tråde, eller du vil bruge dubbingen snoet om en tråd. Den er perfekt til begge teknikker. Og i begge tilfælde får man et fantastisk flot resultat, hvis man børster dubbingen godt ud bagefter.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SLF Standard Dubbing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.