Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

SloMo Shrimp – Svævende Rejeflue med skum – til kystens havørred

SloMo Shrimp – Rejeflue med skum, til kystens havørred.

En Rejeflue der hverken flyder eller synker… Ja denne sprøde rejeflue til kystens havørrede giver dig et svæv i vandet som ingen andre traditionelle havørredfluer. Her får du en flue der er suspending og kan fiskes i slowmotion…

SloMo Shrimp er en rejeflue som er perfekt til kyst og fjord, og har med sin skumryg en enestående egenskab til at hænge vægtløst i vandsøjlen, uden at synke eller flyde oven på. Skumskjoldet er laserskåret så det er nemt at binde ind da det har en lidt sejere kant end hvis det var klippet ud.

Fluen er stadig let belastet på undersiden, hvilket får fluen til altid at gå perfekt i vandet. Jeg fisker denne flue specielt efterår og forår over det lave vand, og har den erfaring at mine rejefluer med skum ryg der er suspending (holder sig samme sted i vandsøjlen ved stop i indtagning) netop gør en markant forskel i mit fiskeri, specielt de dage hvor der er fisk på pladsen, men som kan være vanskelige.

Er det lavvandet eller står tangbuskene højt i vandet på pladsen er denne flue med skumryg også perfekt, og giver mulighed for at fiske pladsen uden at hænge i tang og bund konstant..

Prøv vores Laser skåret skum rygskjold

Enten til SloMo shrimp eller dine andre favorit Rejefluer til kystens havørred!

Disse skum rygskjold til rejefluer er laserskåret, hvilket har givet skummet en lidt sej kant der gør det meget nemmere for dig at binde rygskjoldet ind uden at skærer det i stykker med din nylon bindetråd ( som vi altid anbefaler du bruger til at binde skum ind med ).

Så du får altså her et bedre produkt der er nemmere at arbejde med, end hvis du selv klipper og skærer dine skum skjold.

Skummet er til for at give fluen et lettere svæv, således at du kan fiske fluen langsomt, over selv det laveste vand.

Du kan vælge at lave din rejeflue som normalt med lidt belastning af fluen på undersiden af krogskaftet men med skum, som får det fedeste svæv i vandet. – Altså det man kan kalde suspending hvor din flue nærmest svæver i samme vandlag uden at synke. Eller du han gå helt “On Top” og bruge reje skum skjoldene til at få din flue til at fiske i overfladen.

 

Friske SloMo fluer til dig!

Vi har fået bundet nogle helt unikke SloMo shrimp fluer, som du har mulighed for at få fingrene i … 
  • Dog kun så længe lager haves!

Bundet på Ahrex krog og med easy shrimp eyes – altså med alle de rigtige kvalitets materialer som du ser på binde videoen oven for , hvor Jesper også fortæller hvorfor denne reje netop er så effektiv med sit lækre svæv i vandet..

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til at du får købt eller bundet et par SloMo shrimp rejefluer til din næste fisketur efter havørred på kyst eller i fjorden.

Knæk & Bræk

Jesper Lindquist Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.