SØMMET GENNEMLØBS BLINK Go-Fishing Special Farver

SØMMET GENNEMLØBS BLINK Go-Fishing Special Farver

79,00 DKK

Ryd

SØMMET GENNEMLØBS BLINK Go-Fishing Special Farver

Sømmet er et rigtig velfangende og langt kastende havørred blink, et perfekt blink til de åbne kyster og pladser hvor fisken virkelig skal hentes langt ude. Er der vind og blæst er dette gennemløbs blink lige sagen, det skære sig lige igennem vinden og levere på distancen.

Dette er et rigtigt storfangerblink når de grove havørreder jager tobiser …

Vi føre blinket i 4 farver og 2 forskellige vægte. 22 og 28 gram.

Sømmet Æbelø modellen:

Med inspiration fra Æbelø på nordfyn , hvor skrænterne kan give vandet nogle helt unikke farver , når højvande og bølger slår op i skrænterne . Denne farve er er rigtig giftig i efteråret hvor de gullige og brunlige nuancer er særligt effektive. Dobbelt hugpoint sikre en synlighed i smågrumset vand og netop denne markante farve kan udløse hugget hos havørreden.

Sømmet Hindsholm modellen:

Hindsholm på nordfyn har i den grad kastet store fisk af sig og netop den blålige farve har alle dage været særligt effektivt på Fyn. Tilbage i 80érne var Flemming fra Messinge ophavsmand til bla blinket “Trumfen” og den blålige model var uden tvivl den mest klassiske og mest effektive farve. Netop derfor skulle denne farve laves i vores special farver men nu med de nødvendige hugpoint , der kan gøre den sidste forskel på dagen. Klassisk blålig farve der på solskinsdage kan få en tobis til at se helt lyseblå ud i bølgerne på Hindsholm.

Sømmet Odense Fjord:

Alle der har fisket i Odense Fjord kender til den til tider mørke og ” plumret” fjordfarve ( findes alle andre steder også ) hvor vi har blød og mudret bund. Her er den hvide farve det sikre valg og med de mange hugpoints skaber den præcist den opmærksomhed som denne farver skal. Jo koldere eller mere grumset vandet bliver jo mere fanger denne farve fiskens opmærksomhed og trigger den til at reagere nu og her, når sømmet danser hurtigt forbi den. En storfanger til koldt fiskevejr – plumret vand eller til de sværeste efterårsfisk  der kke kan overlistes på andet endegrej, så virker Odense Fjord  Sømmet ..

Sømmet Avernakø 

Farverne på det dybe vand på vestsiden af Avernakø er en af sydfyns perler til havørreder og det dybe vand får tobiserne til at blive meget mørke og nærmest blålige i deres færden langs kysten. Netop denne Avernakø farve er særlig effektiv ved dybere vand og det er også her du møder de groveste havørreder i foråret. Her  virker de mørkeblålige farve med den sorte ryg lang bedre end de normalt lyse og grønne farver. Vores favorit til det dybe vand efter de store blanke havørreder – prøv selv Avernakø sømmet og få en oplevelse på det dybe vand.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

SØMMET GENNEMLØBS BLINK Go-Fishing Special Farver

Yderligere information

Vægt

22 Gram

Farve

Æbelø Tobisen, Avernakø Tobisen, Pattegrisen, Lilla/Kobber Tobis, Night Tobis, Ghost Tobis, UV Tobis, Diamond Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SØMMET GENNEMLØBS BLINK Go-Fishing Special Farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *