Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Sørens første havørred – på fisketur med Go-Fishing

Sørens første havørred – på tur med Go-Fishing

Da alarmen ringede tirsdag morgen var planen klar. Lasse skulle have nogle kunder med på tur i Mariager fjord, i jagten på havørred. Kaffen blev indtaget til synet af den flotte formiddags sol. Det var forudbestemt, at denne dag ville blive ekstra god. Lasse mødtes med Kenn i Randers, og vendte snuden mod Søren, som ventede ved Purhus. Vi fik alt grejet pakket i bilen, og kørte mod inderfjorden, nærmere bestemt Ørnedalsbugten. På denne plads havde fiskeriet været fornuftigt på de sidste ture, så optimismen var i højeste gear. Da vi ankom ved vandet, fik vi Søren i vandet, som første mand da han manglede at fange hans første havørred. Vi gennemgik lidt fisketaktik – om hvordan vi fisker pladsen, og hvad vi holder øje med mens vi fisker. På pladsen var der dog ikke meget gang i bidelystne fisk, dog fik vi set nogle fisk i det spritklare vand.

(Drengene giver den gas i Ørnedalens klare vand)

Forløsningen

Den næste plads var i yderfjorden, en plads som bare skulle holde en fisk. Vi fiskede i den ydre del af lergraven. Her kan man vade og dyrke snurretop fiskeri. Dette fiskeri er ekstra spændende fordi du har et stort område, hvor du kan fiske 360 grader om dig selv hele tiden. Søren fik udpeget et sted hvor der går et dybt kar, op til et muslingrev. Her burde der stå en fisk, og det skulle også vise sig at være tilfældet idag. Sørens stang stod bøjet, med stram line. Kenn var hurtig til at komme og hjælpe med landing af fisken – En flot blank fisk på 43 cm.

(Sørens smukke – og første havørred nogensinde. Stort tillykke herfra. Fisken kunne ikke stå for Brendas mor, fisket som ophænger)

Glæden var ikke til at skjule – Der var highfives, kram og rystende hænder. Ren glæde. Fisken blev taget med ophænger flue købt i butikken. Fluen var Brendas mor, der fint imitere diverse byttedyr du finder nu her.

(Fluen der overlistede Sørens fisk. Én af de mange fluer, vi personligt binder til vores lokale fiskeri. Findes KUN i Go-Fishing Aarhus)

Den glæde og det kammeratskab fiskeri giver, det er hvad det hele handler om. Det er fantastisk at dele disse øjeblikke, hvor alt smelter sammen til en stor glædesrus.

(glæden lyste ud af både Søren og turleder, da den første fisk var på land)

Jeg vil sige tusinde tak for en god dag, og stort tillykke til Søren med den første fisk – Det er godt gået !!

Kunne du tænke dig at komme med os på fisketur, så hold øje med os på facebook, eller skriv mig en mail på [email protected] / ring på 20205620, hvis du er interesseret i at komme med på eventyr. Der kommer mange ture på programmet i 2019; alt fra sild til Laks.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.