Sportex Air Spin RS-2 Seatrout
Priser fra: 7.499,00 DKK Vælg muligheder

Sportex Air Spin RS-2 Seatrout

Priser fra: 7.499,00 DKK

Ryd

Sportex Air Spin RS-2 Seatrout – Special designet havørredstang til kystfiskeren der ikke går på kompromis.

Sportex har været i gang med at videreudvikle på deres stangserie “Air Spin RS” og det har nu lykkes dem til fulde, at lave en stang der vil imponere enhver lystfisker. Air Spin RS-2 Seatrout er en særlig udviklet serie fra Tyske Sportex, og er en stang som har de perfekte egenskaber til havørredfiskeriet på kysten og i fjorden.

Som altid leverer Sportex kun stænger i højeste kvalitet og denne stang er ikke anderledes. Enhver lystfisker der får denne topmodel fra Sportex i hånden, vil med det samme mærke en følelse af kvalitet og klasse, du ikke får i mange andre stænger.

Stangen er nu blevet lettere og mere holdbar end den tidligere model. Dette skyldes at klingen er lavet i en ultra lækker Helicore T1100 kulstof klinge, som giver en hurtig aktion samt en meget kraftig rygrad der kan håndtere selv de største havørreder på kysten. Derudover har stangen en meget følsom top, hvilket gør det muligt for lystfiskeren at mærke selv de mindste nap i blinket.

Den nye model kommer nu med et specielt designet Sportex hjulsæde med et kork håndtag af højeste kvalitet.  Endvidere har stangen nu fået de super lette og yderst holdbare FUJI Torzite øjne, der kommer med en titaniums ramme. Heller ikke her har Sportex skåret ned på kvaliteten!

Denne nye model fra Sportex kommer naturligvis med sportex’ eget balancesystem, der gør det muligt at personliggøre stangen specielt til dig. Med løs-vægte kan du i bunden af stangen justere vægten af stangens bunddel, hvilket gør det muligt at regulere stangens balance til perfektion og du vil få det perfekte stang-setup der tilpasser sig din kastestil.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

  • 9′ 4-18g (2 delt) Vægt: 141 gram.
  • 9′ 6-31g (2 delt) Vægt: 153 gram.
  • 10,1′ 10-38g (2 delt) Vægt: 165 gram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sportex Air Spin RS-2 Seatrout”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.