sportex-carat-gts-seatrout
Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse
2.999,00 DKK Vælg muligheder

Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse

2.999,00 DKK

Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

271 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.249 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,12%. Der er fortrydelsesret. Læs mere

Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse

Den nye Sportex Carat GT-S serie byder heriblandt på en ny og helt fantastisk havørredstang. Denne Seatrout Finesse spinnestang er specifikt designet til havøredfiskeren, der ikke går på kompromis med valg af spinnestang.

Seatrout Finesse er bygget på en Helicore klinge, der giver lethed og styrke, men samtidig en ultra sensitiv spids, der registrerer selv de mindste hug. Det nye T1100 carbon med nanoteknologi gør stangen mere unik giver mere ydeevne samt en suveræn styrke til denne serie.

Når vi snakker sportex er der ingen tvivl om, at deres udvikling af stænger, har skabt stor interesse for bla. de danske lystfiskere. Deres stænger er bare tysk top kvalitet.

Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse har en suveræn power samt rygrad og en fantastisk følsom spids takket være Filigree tip der sikre, at du kan mærke selv de mindste detaljer under fiskeriet samtidig med, at du kan sætte krogen uden problemer.

Stangen er 2-delt og kommer i 2 forskellige modeller. 9.2 fods stangen har en kastevægt på 6-19 gram og er perfekt egnet til kystspin. Fisker du meget bombarda, så ville her være at foretrække en 10 fods, der har en kastevægt på 8-34 gram, men hvor du også får en fod længere, der bedre kan håndtere længere forfang.

Læs alle specifikationer nede i beskrivelsen.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse

Specifikationer:

  • T1100 carbon
  • Helicore blank teknologi – Maksimal udnyttelse af kulfiberen, der giver dig masser af power og føling.
  • Original FUJI hjulholder
  • SIC Guides – Løberinge
  • Sea Guide D-Hook eye – Krogholder
  • Kork håndtag
  • Filigree tip – Giver utrolig følsomhed i spidsen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sportex Carat GT-S Seatrout Finesse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.