SSS Glitz Dubbing -Mikael Frödin

SSS Glitz Dubbing -Mikael Frödin

45,00 DKK

Ryd

SSS Glitz Dubbing -Mikael Frödin

Lækker og fyldig dubbing til krogfluer og rørfluer til laks og havørreder. Super nem dubbing at arbejde med – mange flotte farver.

Denne SSS Glitz Dubbing  er en lidt grovere dubbing, så det bruges til fyldige fluer hvor du gerne vi have masser af dubbing frem på fluen.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

SSS Glitz Dubbing -Mikael Frödin

Glitz er en lækker, lidt grov dubbing til Rørfluer, kystfluer og mange andre fluer, hvor du ønsker god fylde, med en dubbing der kan børstes godt ud.

Mange af de rørfluer som bruges til de danske laks i de jyske åer. Gemmer på denne fede dubbing med massere af spil og glans. Klassiske rørfluer, som Pahtakorva, Green highlander og mange flere har netop en forkrop som er bygget op med denne type dubbing.

I Glitz serien finder du så mange fede farver og den helt rette dubbing til dit næste projekt eller favoritflue. En dubbing til en hver situation og dubbing i hver pose til mange fluer.

SSS Glitz Dubbing -Michael Frödin

 

Yderligere information

Vælg farve her

Alta Gold, Charcoal Black, Clear Water Blue, Diamond Pearl, Evil Magenta, Hot Greenlander Green, Hot Magma Yellow, Hot Orange In Flames, Mikkeli Blue, Nasty Rusty, Pahtakorva Bronze, Rainbow From Hell, Sea Lice Silver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SSS Glitz Dubbing -Mikael Frödin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *