Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Store Blanke Laks i B.C.

kongelaks fiskerejser

Netop nu i skrivende stund, trækker de aller første laks op i Skeena systemet, men det er stadig kun få. De helt store træk kommer i sidste halvdel af Juni måned.. Sidste år besøgte Kim Jørgensen fra Getaway Tours B.C. og kunne i forbindelse med en anden tur, lige få presset 3 dages fiskeri ind efter disse store og stærke laks… Vi lader billederne tale lidt for sig selv.. Men fakta blev. 3 mand på 3 dages fiskeri,  krogede hele 14 store Kongelaks, hvoraf de 7 kom på land… Som Kim siger, med så stærke fisk, Så skal man regne med af miste et par fisk for hver fisk man lander.. Flere fisk er så store og stærke, at de bare trækker line af.. og du aldrig ser dem igen..!

kongelaks british columbia fluefiskerejseking salmon Kitimat River getaway toursbig fresh chinook Skeena river go fishing getaway tours fiskerejsercrome chinook Kitimat river B.C. Canada fiskerejser laksefiskeri fluefiskerejser_DSC0194chinook flies king salmon fly

Nær Terrace i British Colombia ligger den lille charmerende Lodge, hvor vi bor under vores fiskeri. Lige i smørhullet tæt på flere af de alle bedste kongelakse Elve, som vi fisker på..  Skeena River, Kalum og Kitimat. Det er her vi prøver kræfter med de største og stærkeste af slagsen, Kongelaksen! Turen er udelukkende for 2-Hånds Flue. 

Fluefiskeri efter store stål blanke Kongelaks, er noget af det vildeste fiskeri du kan opleve. Er du klar på en tur? Så er 2014 selvfølgelig allerede udsolgt. Men i 2015 har vi fået hele 2 uger, netop sidst i Juni, Hvor det er der det sker !, Den ene uger er udsolgt, men på den anden uge er der stadig ledige pladser!

Eller kontakt Jesper på [email protected] eller se mere på Getawaytours.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.