Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

StripperKongen, KrebseGilde og Glade Juniorer !

Under dette forårs udgave af Seatrout open, Fangede StripperKongen Kent Andersen ( Ham med de kendte Stripper blink )

En flot tyksak af en havørred ved Nyborg, Havørreden vejede hele 2,80 kg. og målte 61 cm. og røg direkte ind på en flot 1. plads..

Den fine fisk, viste sig at have lidt af et måltid i mavesækken.. Da Kent rensede fisken efter endt indvejning… kunne han konstatere at fisken kom direkte fra det helt store kolde frokost bord, med sild, krebs og en lille kæp til øret 😉

Fisken blev fanget tæt på Nyborg Havn, hvor Vindinge å, Via Ladegårds åen og Nyborg Voldgrav, løber ud i fjorden, Så mon ikke at Havørreden har været et smut i Voldgraven til en gang Krebse Gilde, og så efterfølgende i havnen til en gang Sild inden den huggede Kents Blink… ? Vi kan kun gætte..

Ikke tit at se en fisk have så meget indhold i sækken.. Men der er vel altid plads til et af Kents storfanger blink..

Kents flotte fisk som lå på 1. pladsen længe, holdt da også helt ind til Lørdag aften sent, hvor der begyndte at komme flotte fangster ind.. Så Kent Andersens fisk.. Bevægede sig stille og roligt ned af i top placeringen.. Og som Kent havde sagt Alt eller intet! 1. Pladsen ellers kan det være lige meget.. Så skal nogle andre have glæde af præmien i stedet..

Flot flot gestus af Kent Andersen.. Så i stedet for at Kent fik hans præmie, vil den blive skænket til en eller flere juniorer ved Lystfiskeriets dag..

Et kæmpe tak til Kent Andersen !! Og her i Butikken skal vi gøre hvad vi kan for Kents egne originale Stripper Blink. Stadig vil fange flotte fisk på og omkring Fyn i mange år frem..

Team Go Fishing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.