Super Long Hair – Chenille

Super Long Hair – Chenille

40,00 DKK

Ryd

Super Long Hair – Chenille

Her har du en helt ny og forbedret udgave af den ellers så velkendte Polarchenille. Denne chenille er blot tyndere, blødere og mere levende i fibrene, og ikke mindst er stammen super tynd og nem at arbejde med på dine kystfluer. Chenillen er den der skal bruges til Jesper “Alive” Pedersen kystflueserie. Fx Alive Rejen og Alive børsteormen.

Super Long Hair – Chenille er også et spændende materiale til større laksefluer og geddefluer både på rør og krog.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Super Long Hair – Chenille

Super long hair er magen til Polar chenille, blot tyndere i stammen og blødere i fibrene.. Altså perfekt til kystfluer som Aliverejen og andre fede rejefluer.

Alive rejen Pattegrisfarvet

Alive kystfluerne er nogle fantastiske fluer. Udviklet gennem 20 år af den fynske havørredfisker og fluebinder Jesper Pedersen – Eller Mr. Alive som han kaldes på Fyn.

Poler chenille Mr. AliveJesper´s Alive fluer består alle af en større eller mindre del Polar Chenille. De har en unik levende gang i vandet og fanger uhyggeligt mange havørreder. Af samme grund er Alive fluerne også blevet rigtig mange kystfluefiskeres absolutte favorit fluer hele året rundt.

Jesper har virkelig fintunet sine fluer så de i dag er perfekte. De holder til tusindvis af kast, masser af fisk og er samtidig ganske nemme at binde.

Hans teknik med at spinne 2 farver polarchenille er enestående, og giver fluerne et helt fantastisk farvespil. På den måde findes der ganske enkelt ikke den farvekombination som der ikke kan skabes ved at mixe Polra chenille.

De fleste Polar Chenille farver er uden flash, men hver fibre har en skinnende meget naturtro effekt. Meget lig en rigtig reje, byttefisk eller børsteorm Det er fint.

Se her hvordan Mr. Alive binder sin Alive-reje:

Eller den fremragende Alive børsteorm:

Nu er Polar Chenille selvfølgelig ikke kun til Alive fluerne. Polar Chenille er også et meget spændende materiale at bruge til fx lakserørfluer. De lange tynde og levende fibre kan give et fantastisk kropshackel på en stor rørflue til de Jyske laks. De mange farver giver dig gode muligheder for at få en farve i din lakseflue som du måske ikke lige har som almindeligt hackle. Skal du fx binde en lakseflue hvor mønstret kræver et langt speyhackel i Green Highlander farve. Så er det jo ikke sikkert du lige vil ofre mange penge på en Speynakke i den farve til den ene flue. Brug i stedet en Polar Chenille farve Chartreuse som erstatning. Resultatet bliver rigtigt godt, og laksen har for længst godtaget i sjat Polar Chenille selv i klassiske mønstre der stammer fra tiden før kunstmaterialer som Polar Chenille.

Også geddefluebinderen har meget at bruge Polar Chenille til. Nogle tætte tørn forrest på en geddeflashflue giver et  stort og stærkt fronthackel som der efterfølgende nemt kan limes et øje på.

Polar chenille til Aliverejen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Super Long Hair – Chenille”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.