Svævefluer til Kysten

Svævefluer til Kysten

35,00 DKK

Ryd

Svævefluer til Kysten

Jens Staal er ophavmanden til Svævefluerne – og den teknik de fiskes med. Der findes flere fluer der fungerer med de her er Jens’s “små ”darlings”. Fisk to svævefluer på et lidt tyndere forfang til fisk du har set. Det virker nærmest uhørt godt.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Svævefluer til Kystens havørreder

Svæveflueteknikken
Lad mig fortælle lidt om denne måde at fluefiske på: Det startede under en stribe morgenture for en del år siden. De var ens på den måde, at der var vindstille, og jeg fiskede det samme sted, hvor der var rigtig mange havørreder på 40-45 centimeter. De var flinke til at
vise sig i overfladen, og jeg tilbragte lang tid med at fiske på “ringende” fisk. Jeg fandt dog hurtig ud af, at de var utrolig nemme at skræmme. En meget langsom og rolig vaderytme var påkrævet, men selv når det lykkedes at komme på kastehold uden at skræmme dem, oplevede jeg, at fiskene forsvandt, enten når jeg kastede til dem, eller også når jeg begyndte indtagningen.
Jens Staal

Læs den fulde artikel her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svævefluer til Kysten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.