Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
geddesiminar-5

Tag med på Geddetur – Gedder på flue!

Tag med på Geddetur – Gedder på flue!

Den 3. og 4. November 2019, ( UDSOLGT ) kan du komme med på den vildeste geddetur i vores egen private geddesø på Sydfyn.

Vil du med ud og fange gedder på flue? Eksplosive gedder i bedste kondi, der banker til fluen og levere en intensiv fight..

Igen i år tilbyder Go Fishing i samarbejde med Seatrout Guide Fyn. En helt unik mulighed for at fiske gedder i vores egen sø i det sydfynske..

Gedde premiere

Er du helt ny, men med mod på at prøve geddefluefiskeri efter søens grove sømkasser? Eller er du garvet fluefisker med masser af erfaring fra geddefiskeri? – Ja så er denne tur lige noget for dig! Fantastisk geddefisker og hygge med ligesindede, er dagsordenen for denne tur. Vi hjælper naturligvis med tips og tricks. Til hvordan du bedst får succes på denne tur. Og stiller derfor en certificeret fiskeguide til rådighed hele dagen.

Der fiskes i Go Fishings hemmelige geddesø på Sydfyn. En sø som rummer, en stor bestand af store gedder.. Sørekorden er hele 124 cm. og der bliver hvert år fanget mange fine gedder over meteren. Søen bliver kun fisket enkelte dage forår og efterår. Dette netop for at tilbyde og opretholde en unik bestand af fine gedder.

Vores geddesø er, en stor privat sø. Her kan du nemt vadefiske eller med fordel dække mere vand af, ved at fiske fra egen flydering. Denne sø er kendt for at holde ekstra mange store gedder, og der er virkelig potentiale for en flot gedde.. Her er fiskevand nok til at du ikke behøver, at ligge to kast samme sted denne dag.

Vi har to dage i rap. og vi kører på fra kl. 9.00 og frem til solnedgang
Der kan bookes ind på en enkelt dag eller på begge dage.. Forplejning på dagen ved søen, står I selv for, men spises i fællesskab.

Tilmelding eller spørgsmål:

Skriv gerne en mail, hvis du ønsker at komme med på sådan en tur.

Send en mail til: [email protected]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.