Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Test af Scierra Chrome+

Test af Scierra Chrome+

Sidst på dagen søndag, drog Lasse og Mathias fra Go-Fishing Århus og Mathias’ ven Christian mod det vestjyske. Missionen var klar, vores nyindkøbte Scierra Chrome+ stænger skulle testes, og forhåbentlig spændes op af en stærk laks.

Kort tid inde i fiskeriet viste åen sig allerede fra sin bedste side – god vandføring og flere fisk der var oppe og markere i overfladen. Men ingen bud efter spinnerne endnu. Længere oppe af åen mødte vi en af legenderne, langs netop denne å. Han havde gået hele strækket, og haft kontakt til 3 fisk, men alle havde taget meget forsigtigt og var røget efter kort tids fight.

Vores umiddelbare tro på dette stykke å faldt i takt med hans historier, men mest fordi vi vidste at han plejer at være utroligt giftig, og der nok ikke var mange hugvillige fisk tilbage. Uanfægtet fiskede vi dog stykket færdig, og Mathias havde en mindre laks der rejste og vendte lige under spinneren – dog uden at få fat.

Vi besluttede os for at rykke plads, da vi mente der lige var lys nok til et par timer tilbage. På vej mod bilen ville Christian dog lige prøve et par kast på et af de spots, hvor flere fisk havde vist sig. 4-5 kast skulle der til, inden hans hjemmebyggede spinner blev stoppet nede i dybet. En kort tung fight udspillede sig, inden Mathias kunne nette Christians første laks i år. En smuk hunfisk på 77cm var en realitet.

Go-Fishing her udviklet en nyere og forbedret 3 delt udgave af Chrome + serien, der hedder Scierra Chrome 3. Find den på vores webshoppen lige her under!

(Christian med den flotte hunlaks der målte 77cm. Foto: Mathias Ibsen)

Med fornyet energi og store smil på læben traskede vi mod bilen – stadigt fast besluttede på at nå en sidste plads. Plads skiftet var hurtigt og effektivt, og vi skyndte os ned mod åen ved den nye plads. Når 3 mand fisker sammen, springer vi over hinanden i etaper, så vi hurtigt og meget effektivt kan affiske en masse vand. Dette resulterede i at Christian hurtigt nappede et par mindre havørreder, og vi andre så laks der slog i overfladen. Da halvdelen af stykket var gennemfisket var det Mathias’ tur. Hans spinner blev taget i et voldsomt ryk, og hans 11,2′ Chrome + blev suget mod vandspejlet. Det var uden tvivl en større fisk der havde taget spinneren, og det understregede fisken kort efter, med et tungt udløb, hvor den flere gange undervejs prøvede at sætte sig. Der blev konstant lagt hårdt pres på fisken, og efter nogle intense minutter kunne vi nette den store smukke fisk. 94 cm målte hun, og blev ligesom dagens andre fisk, nænsomt genudsat.

( Fantastisk fisk på 94 cm. Foto: Christian Boyum)

Den ellers gode tur med højt humør sluttede på lidt ærgerlig vis, da Lasse mistede hans første rigtige danske laks. En stor fisk, der satte ham i bunden, efter et brutalt udløb. Lasse har dog mere blod på tanden end nogensinde før, og mon ikke vi ser ham med en fisk indenfor de næste uger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.