Trabucco T-46TN

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Trabucco T-46TN

Skarpe kroge er alfa og omega for vores fiskeri. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at vores kroge holder til de strabadser vi udsætter dem for, uanset om det er når de hænger i brinken for 10.000ende gang den dag, eller om der er når du hamrer den i den hårde kæft på madam grum i den lokale mose, så stresser vi vores kroge konstant.

Trabucco T-46TN er meget lig den dyre og vanvittigt populære st-41 fra Owner. 2X wiretykkelse og sylespidse 3D cut spidser er bare nogle af de store fordele ved denne krog.

Mathias fra Århus butikken har i mange år fisket med en lignende krog, når han spinnefisker efter laks, og han fortæller her om et par af de helt store fordele:

“Laksen er et fabeldyr – der kan være virkeligt langt mellem snapsene. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at vi har en krog der kan kroge, og lande den fantastiske fisk – når den endelig hugger. Men det er jo sjældent selve krogen der lokker laksen til hug, men derimod vores endegrej. Jeg er enormt glad for de danske FC spinnere, som jeg ynder at fiske helt tæt henover bunden. Dette resulterer selvfølgelig i en masse bundhug. Når agnen kun lige snitter, eller sidder kortvarigt fast, sker der sjældent andet end en eventuel krogspids får et lille buk. “Normale” hårdt hærdede trekroge er nærmest umulige at rette spidserne på igen – dette er ikke tilfældet med kroge der er lavet i tin. De er en smule blødere i hærdningen, og med en god krog sliber kan du nemt lige rette spidserne til. 

Hvis du derimod sidder urokkeligt fast, så er du nu i overhængende fare for at miste din yndlings spinner.  Her kommer tin krogene og din stærke line virkelig til sin ret! Jeg oplever mange gange, at hvis jeg tilfører et jævnt vedvarende pres på krogen, kan jeg bukke den lidt blødere krog, og dermed “kun” ofre en krog, frem for min meget lækre spinner. Dét er genialt i min verden.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Trabucco ST-46

  • 2X wiretykkelse
  • Tinkroge
  • Ultra skarpe
  • Geniale til store rovfisk, som fx gedder og laks

Yderligere information

Størrelse

#10, #2, #4, #6, #8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trabucco T-46TN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.