Traper Yukon Light Waders
2.999,00 DKK Vælg muligheder

Traper Yukon Light Waders

2.999,00 DKK

Ryd

Traper Yukon Light Waders

Vi har hos Go-Fishing, det sidste stykke tid, testet et nyt mærke: Traper. Og vi må indrømme at deres produkter har slået benene væk under os. Det er lang tid siden at vi set så mange produkter fra én producent, med så høj en kvalitet, til billigere penge.

Vi har haft mange af Trapers waders herinde, for at teste dem, haft dem i hænderne og herefter udvalgt vores favoritter. Vi har sågar haft et par med til Grønland for at teste.

En af vores absolutte favoritter er Yukon Light Waders, fra Traper.

Yukon Light er Trapers lette waders serie, hvilket betyder at denne waders er let at have på og gå langt i, men samtidigt er yderst åndbar, vandtæt og slidstærk.

Den øverste del af disse waders er lavet med en 3 lags kontruktion, mens den nederste del er lavet i en 4 lags. Dette gør denne waders mere holdbar, når du wader blandt skarpe sten eller går gennem buske.

Disse waders kommer med 2 frontlommer, som er udstyret med saltvandsholdige YKK-lynlåse. Hertil er der også placeret en FlyPatch til montering af fluer m.m.

Yukon Light waders er det ideelle valg for dem, der søger pålidelige, alsidige og komfortable waders til din næste fisketur.

 

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Traper Yukon Light Waders”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.