TuWob – Gennemløb Tobiswobler til Havørred

TuWob – Gennemløb Tobiswobler til Havørred

99,00 DKK

Ryd

Tuwob wobleren – til kysten og fjordens rovfisk

Tuwob wobleren er en super naturtro kystwobler der efterligner tobiser og små hornfisk der står højt på havørredens menukort hele året.

Tuwob wobleren er en gennemløbswobler og gangen er helt unik med sin svævende – glidende og forførende bevægelse som kan være utrolig svær at modstå.

Som noget helt nyt så er denne tyske kystwobler designet i et blyfrit design med Uv – aktiv på alle modeller, så du er sikker på maksimal synlighed under alle forhold i vandet.

Wobleren er færdigmonteret og klar til brug  

Slidstærk Climax Fluorocarbon med en super stærk og spidst VMC trekrog for at sikre optimal krogning, når havørreden angriber den hårdt og brutalt i bølgerne.

Om det er sildeæderen om vinter eller foråret du jager, eller om du skal overliste en kræsen havørred om sommeren eller efteråret, så vil du ofte opleve meget hårde hug på Tuwob wobleren.

Danish Dynamite

Vi har som de første fået lavet en helt unik udgave der kaldes Danish Dynamite og som kun kan købes hos Go-Fishing.

Den råhvide farve har en særlig effekt på de blanke ørreder imens den røde fremhæver synligheden og trigger havørredens nysgerrighed – Danish Dynamite er lige så effektiv og og brutalt som de ægte vikinger fra Danmark var når de store slag skulle kæmpes.

Makrel fra kysten og molen 

Er du til makrel fiskeri fra kysten og molen , så er denne Tuwob  ufattelig effektiv og det er som om at de store makreller altid kommer først til denne nye forførende kystwobler.

 Færdig monteret – klar til brug!
• Bundet på Climax Fluorocarbon 0,30mm
• UV
• Blyfri
• Fremstillet i Tyskland
• Med VMC trekrog

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

TuWob – Tobiswobler til Havørred

Danish Dynamite Tuwob – Den unikke og effektive
Det var planen at Danmark skulle spille EM i fodbold på eget græs denne sommer, I den forbindelse fik vi lavet en serie af den Suveræn Tuwob tobiswobler i en helt unik Roligan farve.
Som bekendt blev EM udsat et år, og vores plan var derfor at gemme woblerne i kælder og først bringe dem på banen kort før EM starter næste sommer.
Vi kunne dog ikke dy os for at testfiske dem lidt denne sommer, og her blev vi overraskede.
De danske (ihvertfald de fynske-) havørreder er kæmpe patrioter, og de elsker den Dannebrogsfarvede wobler, og den har virkelig givet nogle solide fisk i den korte periode den har eksisteret. Især på overskyede dage med gang i vandet udfiskede den totalt de mere klassiske tobisfarvede modeller
Under vores testfiskeri mødte vi selvfølgelig jævnligt andre fiskere, og det var svært at skjule helt hvad vi havde så stor succes med. Derfor begyndte rygterne om den effektive rød/hvide Tuwob.
Faktisk så meget at vi ikke længere kan holde den skjult i kælderen.
Derfor lancerer vi den nu (så må vi finde på noget andet EM fodbold sjov senere). Prøv den selv, vi er helt sikrer på at du bliver positivt overrasket over hvor giftig den er derude.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TuWob – Gennemløb Tobiswobler til Havørred”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.