UV kobberbassen

UV kobberbassen

35,00 DKK

Mix gerne - Køb 3 stk for kun 89,-

UV kobberbassen

Dette er ikke bare en almindelig kobberbasse , nej dette er den langt mere effektive version af kobberbasse kystfluen med UV materialer.

Effekten af UV materialer har for længst vist sin effekt og mange agn har tilsat dette på både blink og fluer for at gøre dem mere effektive.

Manden der opfandt kobberbassen er Lars Juhl , der har fanget og bevist at den måske mest enkelte flue at binde kan være lige så effektiv som f.eks pattegrisen på de rigtige dage.

Vores egen kollega  Jesper Andersen fik tunet den originale kobberbasse med lidt UV materialer , der sparsomt og præcist blev bundet ind i fluen.

Det gjorde den store forskel og UV kobberbassen har vist sig langt mere effektiv end samme flue uden UV materialerne. Fangstsucces har fået en ny betydning og fiskes denne lille kobberbasse som ophænger , så er det en dødelig kombination for havørreden.

Når havørreden vil æde små tanglopper i det tidlige forår eller når de vil hyggespise om efteråret , så er kobberbassen med UV den rette medicin til havørrederne.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

UV kobberbassen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UV kobberbassen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *