UV Kobberbassen – Luksus Kystflue

UV Kobberbassen – Luksus Kystflue

35,00 DKK

På lager

UV kobberbassen

Dette er ikke bare en almindelig kobberbasse , nej dette er den langt mere effektive version af kobberbasse kystfluen med UV materialer.

Effekten af UV materialer har for længst vist sin effekt og mange agn har tilsat dette på både blink og fluer for at gøre dem mere effektive.

Manden der opfandt kobberbassen er Lars Juhl , der har fanget og bevist at den måske mest enkelte flue at binde kan være lige så effektiv som f.eks pattegrisen på de rigtige dage.

Vores egen kollega  Jesper Andersen fik tunet den originale kobberbasse med lidt UV materialer , der sparsomt og præcist blev bundet ind i fluen.

Det gjorde den store forskel og UV kobberbassen har vist sig langt mere effektiv end samme flue uden UV materialerne. Fangstsucces har fået en ny betydning og fiskes denne lille kobberbasse som ophænger , så er det en dødelig kombination for havørreden.

Når havørreden vil æde små tanglopper i det tidlige forår eller når de vil hyggespise om efteråret , så er kobberbassen med UV den rette medicin til havørrederne.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

UV kobberbassen – kystflue til havørreder – regnbuer og hornfisk

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer, så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UV Kobberbassen – Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.