Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Væk med de Åndbare waders…

Væk med de åndbare waders...

Så er det tid til at finde dine neopren waders frem og pakke de åndbare waders ned for i år. Vandet er blevet koldere og det er bare sjovere at kunne holde varmen, når man står ude i bølgerne..

Vi får her i butikken en del reklamationer ind, fra folk der bliver våde grundet utætte waders… Og når man nu har fat i så mange par waders som vi har sæson efter sæson. ja så ser man hurtigt et mønster, hvad er det der går galt.. Mange tror ofte at det er deres waders der er fejl i og kommer ind forbi os med dem.- Det er det dog ikke altid.

Snakker vi åndbare waders så er det ofte små prik huller, efter en tur gennem et krat eller ligende. Disse kan
dog nemt lappes med en gang Stormsure lim eller ligende, så dine waders er klar igen.

Men i rigtig mange tilfælde, er waders utætte grundet forkert opbevaring/behandling . Et par åndbare waders er selvfølgelig lavet til at kunne holde til at være våde, også gennem længere tid…

Men det er når vi snakker udvendig.

Snakker vi indvendig er fugt den største trussel mod dine åndbare waders! Ofte ser vi at folk ikke har været obs. på dette. Deres waders bliver fugtige efter en fisketur, selvfølgelig snakker vi åndbare waders, som vi jo kan ånde igennem, men sokken er af neopren. Neopren kan der ikke åndes igennem, og kroppen afgiver som bekendt en hel del fugt på ofte lange og fysisk krævende fisketure… De fleste går hjem og hænger deres waders op til tørre, og pakker dem så ned igen indtil næste tur. Den største fejl, er at de ikke bliver 100 % tørre indvendig, og derved går der med tiden råd og mug i membranen og ikke mindst i svejsningerne. Dette kan være svært at se i starten, men med tiden går svejsning løs, da vi snakker om levende mikroorganismer som lever i dine waders og stille og roligt æder limen.. Og derved bliver dine waders utætte på rekord tid..!

Så det bedste råd jeg kan give ang. vedligeholdelse af waders er: – Sørg for at dine waders ALTID er tørre både udvendig og indvendig! (Sørg for at vende vrangen ud når de er tørre på den ene side, så den anden side også tørre 100 % ! )

Et andet godt råd er – som jeg gør 2 gange om året, vask dine waders i en gang mild vask i maskinen eller i hånden (uden rester af skyllemiddel) her kan du bruge REVIVEX FABRIC CLEANER. Derefter gives en gang imprægnering ind i membranen for at give bedre åndbarhed og vandafvisning. Her kan du bruge REVIVEX WATER REPELLANT – IMPRÆGNERING. Find produkterne herunder!

Tjek videoen herunderog se hvordan du imprægnere din beklædning/waders, så du igen får et stort set nyt produkt!

Eller se her hvordan du lapper dine waders hvis uheldet er ude..

Er du mere til den hurtige genvej hvad imprægnering angår, så findes der hurtigere løsninger, som også gør jobbet rigtig godt, men måske på den lange bane ikke holder så godt som ovennævnte. Tjek ud her og se hvor let det kan gøres..

Knæk & Bræk

Jesper Lindquist Andersen

Team Go Fishing

2 comments

 1. Hej igen Jesper,

  Jeg siger tusinde tak for jeres “imprægnering af beklædning” video guide! For nyligt købte jeg jeres Revivex Fabric Cleaner og fulgte jeres instrukser.

  Der er nu gået to en halv måned siden imprægneringen af mine åndbare waders, og jeg har ikke haft nogen som helst problemer med utæthed – thumps up herfra!

  Mvh.
  Marius

  1. Jesper Andersen

   Hej Marius… Godt at hører!
   Det kan altid anbefales at give sin beklædning et frisk pust i form af en vask og imprægnering 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.