Tilbud

Go-Fishing/Vision Kust SloMO skydehoveder

499,00 DKK 249,00 DKK

-50%
(2 kundeanmeldelser)
Ryd
Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Fantastisk kystskydehoveder som vi har udviklet sammen med Vision. Kasteegenskaber bedre end noget andet du har prøvet, og dertil så går linen lige under vandoverfladen, så du har 100 % kontakt til line og flue , når bølgerne ruller på kysten.

Monter dem med et Orvis Mirage taperet fluocarbon forfang og den skydeline du foretrækker. Så skal du bare se løjer….

Farven er Oliven

Beskrivelse

Go-Fishing/Vision Kust SloMO skydehoveder

I 10 år har vi arbejdet sammen med nogle af verdens bedste fluelinefabrikanter i udviklingen af de helt optimale skydehoveder til vores danske kystfiskeri. Det er blevet til nogle store succeser gennem årerne.

Det startede med Scierra’s Scandinavian Saltwater hovederne. Så udviklede vi den videre og den proces blev til Zpey Scandic Saltwater, og senest har vi haft en tyk finger med i spillet, da RIO udviklede deres Coastal Seatrout serie.

Hver gang har vi formået at forbedre, tilføre og ændre, så hovederne er blevet nemmere at kaste langt med. Nye stangtyper har også sat sit præg på udviklingen.

Når noget i forvejen godt skal forbedres, så handler det om konstant at udforske, udfordre og udnytte den nyeste viden omkring taperinger og materiale sammensætninger. Prøver du et Scierra Scandinavian skydehoved i dag, så er det bestemt ikke dårligt – men RIO’s Coastal er bare bedre.

Udviklingen/forbedringerne kan tydeligt mærkes.

Fra ideen blev født til det færdige resultat, er der gået 18 måneder. Med udvikling, tilpasning, test og yderligere tilpasning efterfølgende.

Vi har øget længden en smule, til præcis 10 meter på alle størrelserne. Det er faktisk en svær og dyr proces at lave skydehoveder med den samme længde og tapering men i forskellige vægte.

Vi kunne have gjort som tidligere, og som andre stadig gør i dag, hvor man starter med det tungeste hovede i den optimale længde. Derefter klippes der så bare af bagenden indtil vægtene passer til de forskellige lineklasser. Det medfører at de små klasser bliver væsentlig kortere end den tungeste.

Det er den nemme og billige løsning for producenten, men den dårligst for dig. Et 10 meter kystskydehoved + 12’ fods forfang fungerer for de fleste og under 95 % af alle fiskehold optimalt. Uanset om det er til en klasse 5 eller 8 stang.

Derudover har vi gjort bagtaperingen kortere, men samtidig flyttet en stor del af vægtfylden bagud i skydehovedet. Det betyder på godt dansk, at hovedet er lidt tungt i måsen. Det sikrer et helt fantastisk ”svæv” i luften. Bagenden ”hænger” i slutningen af kastet. Hvilket gør at linebuen åbner til sidst når farten aftager, og dermed hjælper til at forfanget strækker rigtigt godt. Det kommer især til sin ret, når der er en smule vind (og hvornår er der ikke det ved kysten…?).

Hvordan vægten præcist er fordelt, det forbliver en hemmelighed mellem Vision og os. Vigtigst for dig er jo også, at KUST skydehovederne kaster som en drøm.

Selvfølgelig er KUST hovederne med lækrer små svejsede loops i begge ender.

2 anmeldelser af Go-Fishing/Vision Kust SloMO skydehoveder

  1. John Mortensen

    Hej Go-Fi jeg har i dag haft den store fornøjelse at prøve det nye 17 gram skydehoved fra Vision. Jeg synes det er en lille smule for tung til min Orvis Helios, men ikke mere end jeg nok skal vænne mig til det. Det kaster forbavsende godt, og retter forfanget flot ud, selv i modvind. Jeg fisker ellers mest med intermediet, men er sikker på at jeg vil fiske en del mere, med det nye hoved. En anden rigtig fin ting , er at der er relativt små løkker, både foran og bagerst, samt at der står på hvad linen vejer. Så en rigtig positiv oplevelse at kaste med, og som der er skrevet et sted, den er rigtig svær at få øje på når der er lidt bølger på vandet.

  2. Alan (verificeret ejer)

    Har fisket en del med 17 gr. Slomo og er ikke i tvivl, absolut det bedste skydehoved jeg pt. Har gået med på kysten, har gennem tiden fisket of lavet mange forskellige hoveder men dette er bare et super hoved. Det eneste lille men er densiteten, den måtte gerne have være 1 inch. Pr.sec. men svært at få det hele ;).

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *