Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Vaskebjørnen – The Winter Racoon

The Winter Racoon

Eller blot Vaskebjørnen i en vinter version.. 

En super effektiv flue til kystens kolde havørred i vinter halvåret. Her er fluen lidt nyfortolket i forhold til originalen som oprindeligt er bundet med sæl uld, som ikke længere er til at opdrive. Fluen har fået et markant fluorescerende pink hugpunkt, som ofte kan gøre en forskel til vinterens havørreder på kyst og i fjord. Fluen er belastet, hvilket gør den får en let jiggende gang i vandet, som ydermere lokker de svære fisk til hug.

Jeg må være ærlig at Vaskebjørnen er en flue jeg finder meget smuk og interessant. Men dog har jeg i rigtig mange år ikke fisket meget med den selv om den har vist sit værd de gange den er blevet dyppet i vandet og den har altid haft en fast plads i flueæsken..

Første gang jeg så denne flue til kystens havørreder, var på en tur med et hold lystfiskere fra Norge. Og faktisk har Vaskebjørnen stort set være at finde hver gang jeg har set en nordmand åbne sin flueboks for mig. Værre ser det dog ud med mange danske kystfiskere (i hvert fald på Fyn), som ikke helt på samme måde har taget denne ellers lækre og effektive kystflue til sig.

Det skal der laves om på nu, og det er netop nu mens vandet er koldt at denne flue er super effektiv med sit fluorescerende pink hugpoint, men samtidig et lidt neutralt udseende med en super forførende gang i vandet.. 

Fisk gerne Vaskebjørnen i korte og langsomme indtag.   

Vaskebjørnen Winter

Er du ikke selv fluebinder, så har vi gjort det let for dig. Du kan her købe kystfluen Vaskebjørnen Winter. 

3 stk. KUN kr. 89,-

Denne flue er perfekt både til fluefiskeren og spinnefiskeren, om det er som ophænger over blinket eller fisket bag et bombarda flåd.

Det bedste bombarda system på markedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.