Indkøbskurv

Vintertid er fluebindingstid I Go-Fishing Århus

Vintertid er fluebindingstid I Go-Fishing Århus

Selvom temperaturerne i skrivende stund stadig er forholdsvis høje – årstiden taget i betragtning, så er dagene korte og fisketurene synes at stoppe med lyset, allerede midt på eftermiddagen.

Vi har dog valgt at se på det positive i disse mørke tider, nemlig at vi kan lave et par hyggelige aftener i vores butik i Århus, hvor en række kendte ansigter i fluebindingsverdenen vil kigge forbi, binde deres yndlings mønstre og lære et trick eller to fra sig. Det vil være således at den givne fluebinder binder, forklarer og svarer på eventuelle spørgsmål, men at man ikke selv kan binde med, men simpelthen lure tricks i stedet.

Datoerne for arrangementerne er som følger:

Tirsdag d. 23/1-18 kl 18.00-20.00: Morten “Coastfly” Hansen

Fredag d. 23/2-18 kl 18.00-20.00: Allan Overgaard

Fredag d. 16/3-18 kl 18.00-20.00: Daniel Schmidt Brodersen

Herunder vil du kunne læse lidt om de enkelte bindere, samt se billeder af både fluer og fisk.

Tilmelding nødvendig på telefon 20 20 56 20 til Butikken i Århus

 

Morten “Coastfly” Hansen:

Coastfly er en af de mest engagerede mennesker jeg har mødt i min tid i branchen. Han ELSKER simpelthen at binde fluer, og hvert et overskydende minut i hans hverdag bliver brugt på enten at binde eller tage billeder af fluer. Dette har selvsagt resulteret i nogle fuldstændige fantastiske evner bag stikket – og kameraet, og bedst af alt så elsker han at snakke og lære fra sig. Coastfly er en blanding af innovativ, og virkelig klassisk hvilket giver nogle virkeligt seje fluer. Kig forbi og hils på Morten d. 23/1-18, og få et trick eller to med hjem i bagagen.

 

Allan Overgaard:

Allan har jeg kendt gennem mange år efterhånden, men han bliver til stadighed ved med at overraske mig. Både med hans alsidighed bag stikket, men specielt ved fiskevandene hvor han gang på gang viser hvorfor han er en af sjællands giftigste og mest ihærdige kystfluefiskere. Alene i 2017 måtte mange utroligt smukke – og store fisk forbi Allans kamera. Og når man kombinere hans evner ved vandet, med hans viden omkring byttedyr ( Fra utallige dyk) og hans fremragende fluebindings færdigheder, så får man en mand der binder både flotte, men samtidig utroligt “fishy” fluer. Alle Allans fluer er gennemtestede og gennemtænkt, så mon ikke han kan lære dig en ting eller to? Samtidig er han en virkelig festlig fyr, hvor humøret altid er højt, så glæd jer til at møde ham d. 23/2-18

    

Daniel Schmidt Brodersen: 

Daniel er; ubesejret danmarksmester i fluebinding, Kolding Å’s ukronede konge, og nok det mest rolige menneske man kan møde. Det er ikke fordi han har vundet alle DM i fluebinding de sidste mange år – men han har vundet alle dem han er stillet op i. Samtidig er han på top ti listen over store fisk fanget i Kolding å, år efter år. Men når du møder Daniel, så er han ikke typen der praler af alle hans store fisk, eller danmarksmesterskaber. Man skal nærmest hive hans præstationer ud ham – selvom han godt ved at de er værd at prale med. Daniels bindestil er klassisk, gennemført, smuk. Mange ord kan prøve at beskrive hans fluer, men i virkeligheden skal de nok opleves. Daniel vil d. 16/3-18 binde hans bud på gode å fluer, til både aften og nat, og samtidig kan du måske lure et lille trick ud af den rolige Koldingenser.

Vintertid er fluebindingstid I Go-Fishing Århus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 500 DKK.
Shipping within EU only 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.