Viribus Fiskesæt med Scierra Chrome
2.089,00 DKK 1.499,00 DKK Tilføj til kurv
Tilbud

Viribus Fiskesæt med Scierra Chrome

1.499,00 DKK

-28%

Vi påspoler den rigtige line til dette fiskehjul, så du er klar til fiskeri med det samme.
Bemærk venligst: Påspolt line returneres ikke!

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Savage Gear Viribus spinnestang Developed by Go-Fishing

En flot og lækker kvalitets fiskestang til uhørt pris. 

Vi har brugt 4 år på at få denne nye stangserie designet i samarbejde med Savage Gear og det har været hele ventetiden værd. I 2016 solgte vi en masse Ron Thompson Tyran stænger, der var super stærke og næsten umulige at knække. Da de udgik gik vi straks igang med at søge efter en afløser til denne unikke stang.

Desværre var der ikke andre alternativer, så vi måtte finde en samarbejdspartner der kunne løfte opgaven og enda gøre det bedre og mere lækker end den gamle Tyran model ( den var ikke så flot i finish og design ) og den kunne ikke kaste så godt med de lette agn.

Derfor er vi ekstra stolte over at vi nu kan tilbyde denne serie af Viribus spinnestænger, som i den grad er en fryd for øjet og med mange lækre detaljer og stærkt forbedret kaste egenskaber.

Klingen er bygget på en helt specielt kulfiber tilsat PBO fiber, der giver den helt unikke kasteegenskaber og styrke på samme tid uden at det går ud over vægten.

Du får med andre ord en spinnestang, der giver dig den rette føling med agnets bevægelsesmønster under indspinning, hvilket giver dig flere muligheder for at justere gangen og opnå flere hug. Stangen er stærkere end de fleste stænger og kan nemt løfte fladfisk eller andre lignende fisk op fra vandet.

Viribus kommer i 3 størrelser der dækker alt fra Put and Take fiskeri – Kystfiskeri – Laksefiskeri – Bombardafiskeri til molefiskeri.

SIC øjer for længer kast + mindre linestøj

Luksus kort samt formpresset kort på håndtag for maksimal holdbarhed.

Unik kulfiber konstruktion med snoet fiber for ekstra styrke og holdbarhed

Skjult hjulholder med formpresset kort 

Blinkholder

Uslebet blank klinke 

2 delt klinge

Stofpose etui medfølgere under

Go-Fishing Chrome Fiskehjul

Vi har solgt flere tusinde af vores helt eget Chrome fiskehjul fra Okuma og ikke uden grund !

Mange kystfiskere har købt dette fiskehjul og de er alle meget imponeret over kvaliteten og ikke mindst holdbarheden ved gentagende fisketure på kysten uge efter uge..

Aldrig har vi solgt så mange fiskehjul og set så få problemer med et fiskehjul før ( de første solgte vi tilbage i 2018 )  – Prisen er tilmed helt i  bundt imens kvalitet og funktionalitet er i top.

Chrome fiskehjul har med sin gear rotation på 5:0:1 en perfekt indspinnigs hastighed  til alle former for fiskeri og de 9 ( 8+1 ) kuglelejrer sikre en meget jævn og ensartet indspinning, hvor der er ro og balance i fiskehjuet, så du kan mærke dit agn fiske optimalt .

Longkast spole sikre at den tynde fletline ubesværet kan flyve af hjulet under kastet og lineoplægget er simpelthen på højde med langt langt ” bedre ” fiskehjul, hvor du normalt skal af med langt flere penge for at opleve dette.

Slidstærke gear  og med en bremsefunktion på hele 8 kg gør dette fiskehjul til vinder over de fleste fisk som ørreder -laks-gedder m.m

Hjulet rummer hele 250 meter 0,25 mm fiskeline og derfor kan du sagtens fiske efter de store laks med dette fiskehjul.

EVA Grip håndtag som ligger godt i hånden og som hjælper med at holde varmen på de kolde dage ved fiskevandet.

Chrome fiskehjulet er let ( 289 gram) str 35 en blanding af aluminium og kunststof  gør hjulhuset ikke bare super let med tilmed super stærkt til at kunne holde tur efter tur.

Vi anbefaler dette fiskehjul til alle og det er ikke nogen hemmelighed, at  vi bruger det også meget gerne selv på fisketuren.