Vision Custom DH

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vision Custom DH

Er en serie af specielbygget To-hånds fluestænger, hvor en serie ikke har samme aktion, men hvor hver eneste model er udviklet med sin helt egen aktion- derfor skal du vælge Vison Custom til dit fluefiskeri.

Aktionerne er i Vision Custum nøje udvalgt ud fra de behov som præcist den enkelte model skal bruges til og som tusinder af stænger og lystfiskere kloden over har krav til om til deres fiskeri  for at få det maksimale udbytte.

En stang til tørfluefiskeri har ikke samme behov, som en stang har til fiskeri i flom med tunge synkeliner og derfor vil custom serien udfylde din behov optimalt under netop dit fiskeri.

Tænk sig at Vision har skabt det unikke – ved at udvikle din drømmestang til netop dit fiskeri uanset hvor du skal fiske …

Vision Custum bliver leveret i det absolutte bedste AAAA Portuguese kork med EVA bunddub  og mat grey klinge samt slangeringe i bedste kvalitet.

Klingen er bygget i det lette og meget stærke carbon 40  materiale.

Naturligvis følger der et cordura etui med til din nye drømmestang, så du kan rejse jorden rundt med din nye specielbygget fluestang.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vision Custom DH”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.