vision fisu2 fluesæt
Vision FISU2 Fluesæt
2.399,00 DKK Vælg muligheder

Vision FISU2 Fluesæt

2.399,00 DKK

Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

219 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.399 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 219 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.627 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,50%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Vision FISU2 Fluesæt

Med dette nye fluesæt fra Vison får du en flot 9 fods FISU2 fluestang sammensat med deres nye  FISU2 fluehjul. På hjulet er der monteret deres bedste flueline flydende Vibe 85 samt forfang, så du er fiskeklar fra start.

Stangen har en god aktion til både Put and take fiskeri og til det lette kystfiskeri. Klasse 5 er perfekt til put & taken og kystfiskeriet på de mindre blæsende dage, hvor klasse klasse 7 stangen er en super god allround stang på kysten i både blæst og stille vejr.

Hele sættet er sammensat, så der er balance i stang – hjul og line , så det bliver en fornøjelse at fiske en hel dag ved fiskevandet. Dette er fluesættet til begynderen der vil have et rigtigt godt fluesæt, som kan bruges i mange år frem.

Vibe 85 fluelinen er som sagt den bedste line i deres program og klumpen på linen er blot 8,5 meter og det gør det meget nemt at kaste med fluestangen, selv under vanskelige forhold.

Hele sætte leveres i praktisk etui , hvor både line og hjul er beskyttet til og fra fiskevandet.

Hele sættet er parat til fiskeri

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Vision FISU2 Fluesæt

Yderligere information

Vælg Model

9 fod # 6, 9 fod # 7

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vision FISU2 Fluesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *