Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Volantis.Skydehoved.gofi

VOLANTIS KYST SKYDEHOVED FRA OS TIL DIG

VOLANTIS KYST SKYDEHOVED FRA SCIENTIFIC ANGLERS

JA du læste skam rigtigt – Dette er vores gave til dig som er kystfluefisker …

Kan man blive ved med at lave det bedste skydehoved år efter år ? nej det kan man naturligvis ikke !

Men derfor kan et nyt skydehovede sagtens være rigtigt godt , men de er dog alle designet af dygtige fluekastere – instruktører eller verdensmestre i fluekast som ikke kæmper med de samme problemer som vi andre.

Derfor var det ekstra godt da Flyfish Europe med Scientific Anglers i ryggen lod sig overtale til at gå en helt anden vej og lade sig rådgive af rigtige kystfluefiskere, der hver eneste dag har kontakt til kunderne i butikken og ved fiskevandet .

Dette nye skydehoved skulle passe til flest mulige kystfluefiskere og ikke bare til de bedste af slagsen.De bedste fluefiskere kan fiske og kaste med alle skydehoveder under alle slags forhold og deres linebuer og deres lange kast er det vi alle drømmer om.

Men det kan vi andre bare ikke selvom vi køber det ene eller det andet skydehovede designet af de bedste fluekastere. 

Derfor skulle dette skydehovede være designet til de kunder og fluefiskere der kæmper en kamp med at få tingene til at fungere ude ved fiskevandet.

Volantis.Skydehoved.gofi

Volantis er designet til de 80 % af kystfluefiskere der findes i skandinavien

Vi kæmper ofte med for lange skydehoveder og taperinger der kræver, at du har helt styr på stop og accelerationer i dit fluekast og det er tilmed i vand til maven og dårlig vind.

Tilsætter du også  irriterende bølger er det alt sammen noget der kan få vores kast med et skydehoved til at drille på den ene eller anden måde.

Volantis Skydehoved -Scientific Anglers,skydehoved,Shooting Head,Kyst Skydehoved,Scientific Anglers,Flueline,Volantis Shooting Taper,Valantis Shooting head

Du kan købe Volantis skydehovedet lige her, hvis du også vil have succes med skydehoved på kysten!

Flyfish Europe -Scientific Angleres har hjulpet os med at skabe det første skydehoved , der er tilpasset 100 % til fluefiskere ved vandet.

Fra Niklas havde den første kontakt er gået 3 år med utallige af tests og målinger og debatter , når en chefdesigner ikke ville være med på at ændre på de udskrevne regler omkring designs af flueliner.

Men vi er nu kommet i mål og kan med stolthed præsentere det ny Volantis skydehoved, der i den grad vil hjælpe dig der ikke er verdens bedste fluekaster ( det er vi heller ikke ) og derfor viste vi præcist hvilke ting der skulle ændres.

Skydeshoved fiskes bedst med 12 fods taperet forfang og gerne med en coatet runningline eller en lidt kraftigere monofil skydeline , der kan bremse skydehovedet lidt under kastet .

Det  længere forfang vil strække sig rigtigt godt og vil hjælpe dig med at præsentere din fluer flot så snart de lander.

Du får et kort skydehoved på kun 9,4 meter og med kastevægte fra 14 – 20 gram og med en Flydende og en Hover udgave.

Linerne er med flettet kerne og med farvekodning / id prints

*Stærke og holdbare loops

*Compakt og powerfulde skydehoveder

*Lader stangen hurtigt

*Skærer lettere igennem vinden

Har du lyst til at læse en længere beskrivelse af dette nye skydehoved , så har Niklas skrevet mere på sin egen hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.