WaterWolf 2.0 Full-HD Undervandskamera
1.099,00 DKK Tilføj til kurv

WaterWolf 2.0 Full-HD Undervandskamera

1.099,00 DKK

Kun 1 tilbage på lager

WaterWolf 2.0 Full-HD Undervandskamera

Kunne du tænke dig at få de vildeste optagelser under vandet af fiskene der hugger eller drømmer du bare om at lære hvor fiskene står, på en bestemt plads – så har vi den perfekte løsning til dig her!

Med dette WaterWolf 2.0 undervandskamera, får du nu muligheden for at, tage dit fiskeri til nye højder. Du benytter dig sikkert allerede af redskaber som satellitkort, til at se hvordan en fiskeplads ser ud ovenfra. Men lige præcis hvor fisken står henne, kan være svært at gennemskue. Med dette undervandskamera får du en klar ide, om netop dette. Dermed vil du kende alle hotspots på de forskellige pladser – ergo flere fisk! 😉

Denne nye og forbedret version af WaterWolf kameraet, optager i en skarp 1080p opløsning, der sikre at du får nogle fede og skarpe undervands videoer. Derudover er den mere stødbestandig, har en mere stabil konstruktion og kommer med en indbygget mikrofon.

For at montere denne på fiskestangen, påsætter du Waterwolf på hovedlinen, binder derefter et passende længe forfang på og til sidst din agn.

Er vandtæt ned til 100 meter.

Se vores egen film længere nede på siden om dette produkt ..

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WaterWolf 2.0 Full-HD Undervandskamera”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.