Wiggle Tails

Wiggle Tails

69,00 DKK

Ryd

Wiggle Tails

Wiggle Tails har eksisteret i mange år, men det er først da geddefluefiskerne fik øjnene op for dem at de for alvor blev populære – eller til en ny effektive Put and Take flue…. Se filmen og forstå hvorfor disse Wiggle tails er så effektive

Husk at medkøbe Wiggle Tail låse

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Wiggle Tails

Wiggle Tails har eksisteret i mange år, men det er først da geddefluefiskernes konge Niklaus Bauer begyndte at lege med dem – og på den første fisketur fangede sit livs fluegedde at de for alvor slog igennem. Det er ikke uden grund. Stort set enhver geddeflue bliver bedre (men ikke svære at kaste med) hvis den monteres med en Wiggle Tail.

Wiggle Tail er dog slet ikke kun til geddefluer. Prøv at binde et par fluer til kysten med den lokkende hale på. Nattens havørreder i åen eller Put &Take søen med de små modeller og de store modeller til Tropiske rovfisk.

Vi prøvede nogle streamers med sølvfarvede Wiggle Tails til de Grønlandske fjeldørreder – uha – uha… det var noget der kunne gøre en forskel.

Du kan binde halerne direkte ind på krogen – men de bliver endnu mere levende hvis de monteres i en lille snaplås – så kan de også let på- og afmonteres fluen.

Så husk at bestille SNAP HOOK også, så kan du hurtigt skifte hale eller afmontere den på fluen…….

Guide til Wiggle tails størrelser:

Vi fører wiggle tails i mange forskellige størrelser og farver..

Xs, S og M er perfekte til fluer til kyst, å og sø efter ørreder

M er også velegnet til abbore fluer og mindre geddefluer til brakvand. Men ellers anbefaler vi XL som passer perfekt til de fleste geddefluer uden at blive for store og svære at kaste med.

Guide til wiggle tails farver:

Holo farverne, silver, black og den brune er blanke i overfladen og giver lidt flash til fluen

Hvid, Sort og Tan er neutrale farver, og disse wiggletails er lavet i ruskind, som giver ekstra bevægelse til halerne med det bløde materiale.. Perfekt til børsteormsfluer ti kystens havørred.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wiggle Tails”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.