Zebco Pro Staff Tasker – Mange Forskellige

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Zebco Pro Staff Tasker – Mange Forskellige

Zebco imponerer med en lækker serie tasker. Både til transport og opbevaring. Vi fører fire af disse fede fiske tasker, så der burde være en der passer til netop dit behov. Uanset om du leder efter små eller store tasker, så finder du dem her.

Shoulder Bag Spin

Skulderhængt taske i moderne design. I tasken finder du en boks, til de mest nødvendige ting. Designet er meget street, og den kan nemt bruges uden at skrige fiskeri. Tasken har 2 rum, og rummer som sagt det mest essentielle.

Uni Tackle keeper bag

Klassisk box bag taske, men i et mere opdateret design. Tasken bliver leveret med en stor og to små bokse, som du kan bruge til at sortere dine grejer. Tasken er, ligesom resten af serien, udført i kraftig polyester, og den har en bære rem, så den er nemmere at have med rundt. En af de mest populære modeller i serien.

All In Carry All Bag

All In Carry All Bag, er præcis som navnet antyder. En taske der kan rumme det meste. Den bliver leveret med 5 bokse, med justerbare rum, så du virkelig kan få fordelt dine grejer ordentligt. Af samme grund, er skulderstroppen monteret med ekstra beskyttelse, så den ikke gnaver sig ned, hvis du får læsset lige rigeligt i tasken.

Colossus Bag

Cololssus, eller kolos på dansk, er som navnet antyder en kæmpe taske. Mange fede rum, og 2 forskellige bære muligheder gør denne taske fantastisk. Det er ikke mange ting du ikke kan få plads til i denne taske. Uanset om det er hjul, madpakke eller thermokande, så finder du et rum der passer. Derudover rummer den også de fleste størrelser grejbokse, så du kan samle alt grej i en taske.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Zebco Pro Staff Tasker – Mange Forskellige

  • Mange fede modeller
  • Udført i slidstærke materialer
  • Urban look

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zebco Pro Staff Tasker – Mange Forskellige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.